- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.241
Hossgeldiinn meegimm özledim valla
Aman yarabbi tam madoonaymis ya bu resmen bal balDisipline Girmis BirKadin
Pembis Hayaller ,
Pembişim,kıdemli izci olarak,diğer yafrukurtlara söyler misin,sabah çadırlardan çıkıp kahvaltı yaptıktan sonraki ilk iş,geriye dönüp kaldıkları yerden itibaren okusunlar yazışmaları..Bu obanın kuralı olsun
Teşekkür ederim ben de özledim lokumumu
Sen de çok tatlısın minik kuş
Tamam tabiki söylerim ay ay bana görevde verirmiş ne duygulandim ya vallabaşka yapılacak bisey varsa emrinizdeyim
Hiçten kilolu değilsin benceYok kız ne minigi tosun gibiyimbi zayıflasam çok güzel olacak valla
Bu görevi halledersen,seni demahperi hatun 'la beraber izcibaşı yapıcam Pembis Hayaller yafrukurtum
Şekerlemesin lokumsun
Ilk geldiğinde,gördüğün herkese bu oba kuralını hatırlat. Mesela arada sınav da yapabilirsin okuyup okumadıklarını anlamak içinAaa gercekmii yasasiinnn peki ne zman uyarım yafrukurtlari ne zman söyleyeyim yani şimdi çok heyecanlandım
Çenemiz düştü dün gece üşenmişlerdirIlk geldiğinde,gördüğün herkese bu oba kuralını hatırlat. Mesela arada sınav da yapabilirsin okuyup okumadıklarını anlamak için
Mesela dün geceki yazışmalar okunmamış.
Ilk geldiğinde,gördüğün herkese bu oba kuralını hatırlat. Mesela arada sınav da yapabilirsin okuyup okumadıklarını anlamak için
Mesela dün geceki yazışmalar okunmamış.
Üşenmesinler Madonna'm aaÇenemiz düştü dün gece üşenmişlerdir
Ya çok hoşuma gittiTamam anladım canım bana guvenebilirsin
Acelem yoksa ben okuyorumÜşenmesinler Madonna'm aademi yani ne foto olayını biliyolar,ne başka bi konuşmamızı..
Oba kuralı yafrukurtlar!!!
TÜM YAFRUKURTLAR,GERIYE DÖNÜP TÜM YAZIŞMALARI OKUMALILAR.
Benim okumadığım tek mesaj yok.Acelem yoksa ben okuyorum
Meraklıyımdır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?