- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.861
Aaa neden küs olalım , o nerden çıktı
Yok canım olur mu öyle şey , denk gelemiyoruz ki. Biliyosun saat farkımız fazlaHiç ses etmiyosun artık bana, öyle sandımdıydımdı....
Yok canım olur mu öyle şey , denk gelemiyoruz ki. Biliyosun saat farkımız fazla
Ben de bu aralar düzeni bozdum da takılıyorum bu saatlerde.
Ama artık bana şiir yazmıyosun, geçen akşam sevgileri yarınlara bıraktınızı dinledim aklıma sen geldin
Geliyorsun tabiiBen de dengesizleştim bu sıralar. Siteye düzgünce girmiyorum, girsem de pek elleşmiyorum. Yaptığım tek şey inan ki gerçekten şiir okumak..şiir okurken birinin aklına geliyor olmak beni çok mutlu edşyor şu an çok sevindim
Ne el güzeli mi sadece elim mi güzel yanisadece mi
Evet yaz geliyorGeliyorsun tabii
Ben de tam tersi gündüz fazla takılmaya başladım.Sınav geldi çalışmayı bıraktım diye fazla şımardım
Sınav bitince ben de çekilirm biraz.. bir sürü kitabım birikti okumak için,havalarda ısınıyor.Çıkıp yürücem.Sabah ve akşam üzeri.Artık yapılıcak çok şey var
Geliyorsun tabii
Ben de tam tersi gündüz fazla takılmaya başladım.Sınav geldi çalışmayı bıraktım diye fazla şımardım
Sınav bitince ben de çekilirm biraz.. bir sürü kitabım birikti okumak için,havalarda ısınıyor.Çıkıp yürücem.Sabah ve akşam üzeri.Artık yapılıcak çok şey var
Evet yaz geliyor
O zaman tadını çıkar :)Benimse tam tersi bir yoğunluğum başlamak üzere, son günlerim diyebilirim. Yazın daha da yoğun olucam ama öyle bir program yapmalıyım ki şiirsiz kalmamalıyım :))) kendime vakit ayırabileceğim, az da olsa, bir plan oturtmam gerek..
Evet sadece el güzeli. Dırnak güzeli
Şakacı şakacı hihihi :-* emojiler açılmıyor bu telefonda ezberlediklerimi kendim yazıyorum bakEvet sadece el güzeli. Dırnak güzeli
HahahaSen de az performans göstermedin kabul et
O zaman tadını çıkar :)
Ben de yazın hep kafama göre takılayım istiyorum,kışın çalışayım yazın yatayım
Kabus gördüm o gece,yaz gelmiş böööleeeHahahapilim bitti zonra
Abroş alıntıları yapmış da yapmış
Bana da cevap vermedi
E ben gideyim artık, cümleten iyi geceler
Biraz daha durursam telefonu suratıma düşürücem
Tam benlikağustos böceği ve karınca hikayemize hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?