Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Oyyy tesekkur ederim bende sizi seviyorum balım unuturmuyum hiçç ♡❤ ♡ sınavlarım var çok giremiyorum ben öyle bakıp cikiyorum
kolay gelsin tatlım zor iş yaa sınavlarınız bitince artık rahat nefes alırsınız. Iyi geçer inşallah

Iyiyim canım şükür aynı çocuklarla uğraşıyorum. Ödev yapıyoruz oyun oynuyoruz hergün aynı. Sen nasılsın kuzum?
Ev hanımlıgı boyle valla.
sabah kalkıp ev işlerine bi girisiyorum. Cocuktu yemek bulasik camasirdi derken aksam olmus. Ertesi günü aynı.

Ev hanımlıgı boyle valla.
sabah kalkıp ev işlerine bi girisiyorum. Cocuktu yemek bulasik camasirdi derken aksam olmus. Ertesi günü aynı.
Ayy sende benim gibisin napalim çocuklar biraz daha büyüyünce belki rahatlariz kendimize vakit ayırırız. O günler gelsin çok istiyorum. Onlar sagsalim okullarına gitsinler bende azıcık gezeyim tek başıma

Ayy sende benim gibisin napalim çocuklar biraz daha büyüyünce belki rahatlariz kendimize vakit ayırırız. O günler gelsin çok istiyorum. Onlar sagsalim okullarına gitsinler bende azıcık gezeyim tek başıma
O günler gelir elbet canım.
Allah evlatlarimiza hayirli uzun ömürleer veesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…