- 29 Mart 2016
- 171
- 24.761
- 238
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.521
Uyu Meg'm uyu gece beni yalnız bırakmaEve ışınlandım. Yatay pozisyondayım ve her an güsellik uykuma dalabilirim haberiniz ola
Sora geliciim tabii
PikiUyu Meg'm uyu gece beni yalnız bırakma
Kızımın uyumasını bekliyorum. Daha o uyuyacakta bende dinleneceğim pehhhh
Kuzuum napıyonn@Papatya gelini papatyam
Canim cikiletam tesekkur ederim ilaca basladim rahatladim biraz su icmekten icim disima cikti sen nasilsin canim keyifler yerindedir insallahsabine nasıl oldun canım
Napıyım fırını sildim obaya geldim sen napıyon bakimKuzuum napıyonn
Bende iyiyim ufaklığı ve büyüğü uyuttum 2 numara uyumamak için diretiyor fırınçı kullandım silemedim şimdiye kaldı şimdi de onu sildim yoğunum ya.Canim cikiletam tesekkur ederim ilaca basladim rahatladim biraz su icmekten icim disima cikti sen nasilsin canim keyifler yerindedir insallah
O seni uyuturKızımın uyumasını bekliyorum. Daha o uyuyacakta bende dinleneceğim pehhhh
Doğduğundan beri hep uykusu az. Bize çekmiş sevmiyor uykuyu. Göz altları hep morO seni uyutur
Pislik oğlumla uğraşıyorum domatesi almış püre yapıyo halının üstündeNapıyım fırını sildim obaya geldim sen napıyon bakim
Benimde büyük öyleydi ne gece ne gündüz uyurdu resmen işkence uykusuzlukDoğduğundan beri hep uykusu az. Bize çekmiş sevmiyor uykuyu. Göz altları hep mor
Yaaa öyle demee onlar öyle büyüyecekler çok şükür yaramazlık yapabiliyorlarPislik oğlumla uğraşıyorum domatesi almış püre yapıyo halının üstünde
şimdi yine iyi uykusu. 2 yaşında sütten kestim. Kesene kadar her gece en az 10 kere kalktığını bilirim. 4 defa kalkınca ohh be iyi uyudu derdim. Düşün yani çaresizliğimi:)Benimde büyük öyleydi ne gece ne gündüz uyurdu resmen işkence uykusuzluk
ORAsı öyledeYaaa öyle demee onlar öyle büyüyecekler çok şükür yaramazlık yapabiliyorlar
Şuanki durumum aynen öyle benimşimdi yine iyi uykusu. 2 yaşında sütten kestim. Kesene kadar her gece en az 10 kere kalktığını bilirim. 4 defa kalkınca ohh be iyi uyudu derdim. Düşün yani çaresizliğimi:)
Çook geçmiş olsun sakin ol tamam mı canımORAsı öylede
Bende topigi ariyordum
Etiketledim geldiinn
Bende topigi ariyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?