- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.321
Gunleri gecirmek icin cabaliyorumm istee canimm :) iyiyim cok sukurr :) sen nasilsinn napiyosunnNapiyorsun nasılsın canım
Gunleri gecirmek icin cabaliyorumm istee canimm :) iyiyim cok sukurr :) sen nasilsinn napiyosunn
Yaaa canimm benimm Allah Razi olsunn bekleyen hepimizi kavustursun insallaahhRabbim seni askerine kavuştursun canımbnde ne yapayım öyle uzanmisim günün yorgunluğunu atiorum
Ayyy dur durr sinirlenmeeeHayırlı gecelerrr..
Ben gelemiyorum kiii
Siteye giremiyorum delircem sonunda
Gece gece durduk yere sinirlerim bozuldu
Hayırlı gecelerrr..
Ben gelemiyorum kiii
Siteye giremiyorum delircem sonunda
Gece gece durduk yere sinirlerim bozuldu
Yaaa canimm benimm Allah Razi olsunn bekleyen hepimizi kavustursun insallaahh
Yorucuu hafta sonu sanadaa denk gelmiss anlasilaan
Ayyy dur durr sinirlenmeee
Arada sitede problem oluyoo oylee guzelimm giremiyoruz
Kuzum senin sitedeki sorun daha düzmelmedimi ya mune ablaya falan mı konuşsan acaba sorun sanami bağlı yoksa siteyemi
Allah kolaylik versiin izci basiimmAy Allah razı olsun canım benim
Ay sorma hemde ne yoruyucuydu valla
Varmış canım ama tarayıcı değişince düzelmiş benimki düzelmiyor
**Tüm Yafrukurtlarin Dikkatine**
•Sabahları uyanildiginda çadırlar toplanıp kahvaltı yapılıp geçmişte konuşulanlar okunulacak okunulmadan gecilmeyecek•Herkesin çadırı Her zman tertemiz olacak (unutmayinki bir izci her daim temizdir)
himm anladimm guzelimm o zaman siteden gelen bi problemmYok canım ya arada değil maalesef, uzun süredir yaşıyorum ben..
Baktım benden başkaları da varmış aynı sorunu yaşayan ama tarayıcı değiştirince düzelmiş..
3 tarayıcıda açtım yine açılmadı..
Site açıldıktan pek sorun olmuyor, şimdi iyi mesela, geziyorum, yazıyorum sıkıntı yok ama gel bir çıksam tekrar girmem en az yarım saatimi alır
Allah kolaylik versiin izci basiimm
Ayy o zaman sabahlari kimse bana ugramasin ben birazcik daginigimda ani baskinda cok daginik seyler bulabilirsinizzz**Tüm Yafrukurtlarin Dikkatine**
•Sabahları uyanildiginda çadırlar toplanıp kahvaltı yapılıp geçmişte konuşulanlar okunulacak okunulmadan gecilmeyecek•Herkesin çadırı Her zman tertemiz olacak (unutmayinki bir izci her daim temizdir)
Benim canım sıkkın biraz size emanet buralar
Sen de bi deget ikidebir kamu spotu gibi
izcibaslari aksine genc olur ne yaslanmasiiiiSağol kuzucum ay öyle izcibasi deyince kendimi yaşlanmış hissettim
Bn izcibasiyim ve bu benim gorevim herkesin okuması lazım bu yazıyı @Meg imin kesin emri ve bn yapmaktan gurur duyuyorum
Ayy o zaman sabahlari kimse bana ugramasin ben birazcik daginigimda ani baskinda cok daginik seyler bulabilirsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?