Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Parlattın mı bu akşam da madalyalarını?
HahahahaYok unuttum,uzun zamandır parlatmıyorum üstü tozlandı.Hedefim onları dörtleyip tam altın yapmak(Ayol gözleri altın gibi parlayan yada euro,dolar işareti olan smileylerde yokki şuraya yapıştırsam)

HahahahaYok unuttum,uzun zamandır parlatmıyorum üstü tozlandı.Hedefim onları dörtleyip tam altın yapmak(Ayol gözleri altın gibi parlayan yada euro,dolar işareti olan smileylerde yokki şuraya yapıştırsam)
Zorlanırsan sana yardimcı olabilirim diye şeyettiydim. Bu altınlarla kk'da yalnız gezme. Mazallah adamı soyar soğana çevirirler

Zorlanırsan sana yardimcı olabilirim diye şeyettiydim. Bu altınlarla kk'da yalnız gezme. Mazallah adamı soyar soğana çevirirler
Alsınlar,müslümanın malı ortaktır,ben de diğer madalyalılarınkinden çarparım bir tane,böyle böyle dönüşümlü olarak kullanırız

Nasıl gidiyor yarışma

Alsınlar,müslümanın malı ortaktır,ben de diğer madalyalılarınkinden çarparım bir tane,böyle böyle dönüşümlü olarak kullanırız

Nasıl gidiyor yarışma

Merakla oylama tarihini bekliyorum.
Bakalım...
Adil bir oylama olsunda, birinci olmasamda sıkıntı degil benim ićin. Bi degişiklik yaşamış oldum.

Iyiyim canım şükür bizde aynı çocuklar ev işi yemek.
Az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla hepsi güzel geçer inşallah canım benim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Allah razı olsun canım özlemim teiekkür ederim
Yavrucakları ve seni öperim

Ben de başarılar dilerim canım,ne sınavın var?

Prenses ablacım teşekkür ederimvizelerim var onlara hazırlık ufaktan :)

Kelebeğim

chocolate19

Allah razı olsun canım özlemim teiekkür ederim
Yavrucakları ve seni öperim

Prenses ablacım teşekkür ederimvizelerim var onlara hazırlık ufaktan :)

Kelebeğim

chocolate19
Aaaa senin yaş kaç ki,üniversiteye mi gidiyorsun bilmiyordum canım.O zaman çok çok çooookkk başarılar diliyorum sana güzelim
Hadi bakalım başlıyor desene uykusuz geceler.Üniversitedeyken oda arkadaşımla bizim şevkiyle,ilhamimiz vardı,işte çalışma şevki gelmedi,ilham gelmedi falan der gülüşürdük.Ay niye anlattım ki şimdi ben bunu

Yirmilerimdeyim ablacım, küçümenciğim küçümen çok çok teşekkür ederim

Evimde yaşıyorum ben , oda arkadaşlarım da yok sınıf arkadaşlarım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…