- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.821
Hadi be hem dedikodumu yap hem kalp yolla
Neymiş o bakiimBu bana bir şeyi hatırlattı ama neyse
Etiketledim seni :)Neymiş o bakiim
Gördüm gördümEtiketledim seni :)
Gördüm gördüm
HahahahaParlattın mı bu akşam da madalyalarını?
Zorlanırsan sana yardimcı olabilirim diye şeyettiydim. Bu altınlarla kk'da yalnız gezme. Mazallah adamı soyar soğana çevirirlerHahahahaYok unuttum,uzun zamandır parlatmıyorum üstü tozlandı.Hedefim onları dörtleyip tam altın yapmak(Ayol gözleri altın gibi parlayan yada euro,dolar işareti olan smileylerde yokki şuraya yapıştırsam)
Alsınlar,müslümanın malı ortaktır,ben de diğer madalyalılarınkinden çarparım bir tane,böyle böyle dönüşümlü olarak kullanırızZorlanırsan sana yardimcı olabilirim diye şeyettiydim. Bu altınlarla kk'da yalnız gezme. Mazallah adamı soyar soğana çevirirler
Alsınlar,müslümanın malı ortaktır,ben de diğer madalyalılarınkinden çarparım bir tane,böyle böyle dönüşümlü olarak kullanırız
Nasıl gidiyor yarışma
Ne yarışması Korişim?Merakla oylama tarihini bekliyorum.
Bakalım...
Adil bir oylama olsunda, birinci olmasamda sıkıntı degil benim ićin. Bi degişiklik yaşamış oldum.
Iyiyim canım şükür bizde aynı çocuklar ev işi yemek.
Az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla hepsi güzel geçer inşallah canım benim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Ben de başarılar dilerim canım,ne sınavın var?
Aaaa senin yaş kaç ki,üniversiteye mi gidiyorsun bilmiyordum canım.O zaman çok çok çooookkk başarılar diliyorum sana güzelimAllah razı olsun canım özlemim teiekkür ederim
Yavrucakları ve seni öperim
Prenses ablacım teşekkür ederimvizelerim var onlara hazırlık ufaktan :)
Kelebeğim
chocolate19
Aaaa senin yaş kaç ki,üniversiteye mi gidiyorsun bilmiyordum canım.O zaman çok çok çooookkk başarılar diliyorum sana güzelim
Hadi bakalım başlıyor desene uykusuz geceler.Üniversitedeyken oda arkadaşımla bizim şevkiyle,ilhamimiz vardı,işte çalışma şevki gelmedi,ilham gelmedi falan der gülüşürdük.Ay niye anlattım ki şimdi ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?