- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.881
Offf ellerine sağlık kuzum
Günaydın kızlar
Daha iyiyim tatlım,ama ilacı 1 hafta kullanamam gerekiyormuş,ama uykusuzum ya dün yemeğe gittik benim doğum günümdüGünaydın sabiş nasıl oldun
Ayyy doğum günün kutlu olsun nice yaşlaraaa nice yıllaraaa... Bende iyiyim canım nasıl olsun ev çocuklar yemek temizlik vs.Daha iyiyim tatlım,ama ilacı 1 hafta kullanamam gerekiyormuş,ama uykusuzum ya dün yemeğe gittik benim doğum günümdüsen nasılsın canım halin keyfin nasıl
Teşekkür ederim tatlımAyyy doğum günün kutlu olsun nice yaşlaraaa nice yıllaraaa... Bende iyiyim canım nasıl olsun ev çocuklar yemek temizlik vs.
Bak köfte patates ve haşlanmış yumurta. Yap yufkadan börek yap. Menemen bi de omletTeşekkür ederim tatlımhafta sonu kayınvalidemler kahvaltıya gelecek,cumartesi sanırım.Temizlik yapmam lazım bu akşam veya yarın,hazırlıkda yapmam lazım..Kahvaltıya kolay ne hazırlayabilirim bana bir el atsanız,kolay ama çeşit olabilecek birşeyler
Bak köfte patates ve haşlanmış yumurta. Yap yufkadan börek yap. Menemen bi de omletTeşekkür ederim tatlımhafta sonu kayınvalidemler kahvaltıya gelecek,cumartesi sanırım.Temizlik yapmam lazım bu akşam veya yarın,hazırlıkda yapmam lazım..Kahvaltıya kolay ne hazırlayabilirim bana bir el atsanız,kolay ama çeşit olabilecek birşeyler
Sabah kalkış 08:20
Uyudum uyudum herkesin yerine uyudumBenim yerime de uyusana ayakta uyuyorum
Bende birazdan yok olup aksama kadar gelmiyorumSabah kalkış 08:20
Toplam takılma saati 20 dk
Elde edilen veri. Güzel geniş geniş kahvaltı, tv keyfi. Çamaşır işinin bitmesi
NiyeeBende birazdan yok olup aksama kadar gelmiyorum
Niyeee
Niyee
Niyeee
Hııııı anladıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?