- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.101
Canım daha şimdi girebildim bende site hep hata verdi bir an elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oldumAy az önce site surekli hata verdi sende de oyle oldu mu
Duzeldi heralde simdilik bir sey yok ozlemimCanım daha şimdi girebildim bende site hep hata verdi bir an elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oldumyaa nasıl alışmışız buraya
Canım daha şimdi girebildim bende site hep hata verdi bir an elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oldumyaa nasıl alışmışız buraya
Yatiyorum tv karsisinda , sen
Tamam yeni kod 502 olsun
Ben de masa başında oturup, mama satıyom,veterinerlik hizmeti veriyorum,bazen o kadar çok konuşuyorum ki kendi sesimden usanıyorumhahhhahaaah hooooff
Hafiften de tırlattımm
502 çıtır nabıyon?
Yirim seniii küçümen pisicikkk502 nihoş burda brek brek konyakbaşınız konuşuyor brek
Yirim seniii küçümen pisicikkk
Hosbuldum ablacım. Evet ya sinir oldum kaç saattir bugunde ne güzel rahattım ne güzel takılırım obamda didim olmadıHoş geldin şeker ne habersin,sorma ya sorun çıktı mesajlar bile zor gidiyor..
Obayı ben bastımmmMyuv myuvobayı ayular mı basmış yolsam nolmuş korktum
Neeeyy?Mesajlara kapali nihom.
Mune ablanin yetkileri kapali profil mesajlarini bilr aciyoooooorrr naaabeeeeeeer
:)Ben de masa başında oturup, mama satıyom,veterinerlik hizmeti veriyorum,bazen o kadar çok konuşuyorum ki kendi sesimden usanıyorumhahhhahaaah hooooff
Hafiften de tırlattımm
502 çıtır nabıyon?
çok üzüldümMesajlara kapali nihom.
Mune ablanin yetkileri kapali profil mesajlarini bilr aciyoooooorrr naaabeeeeeeer
Hosbuldum ablacım. Evet ya sinir oldum kaç saattir bugunde ne güzel rahattım ne güzel takılırım obamda didim olmadı
Sen nasılsın ablam ?
Mesajlara kapali nihom.
Obayı ben bastımmm
Sinirlerim pozuk,fidalarım kevşek,şarküllerim kayık
Seni şirin seniiiObayı ben bastımmm
Sinirlerim pozuk,fidalarım kevşek,şarküllerim kayık
Ben anlamıyor editörce
Korktum patime kuvvet koştum zıpzıpbeni korkuttuğun için bir.öpücüğü hakettim
Munenin bu arızadan dolayı yetkileri kapanmış diyorKorktum patime kuvvet koştum zıpzıpbeni korkuttuğun için bir.öpücüğü hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?