- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.741
Bizde seni ama bizi ihmal ediyorsunSiz çok yaşayın emiiii
Sizi çok seviyorum yaa valla
Siz çok yaşayın emiiii
Sizi çok seviyorum yaa valla
Oz-lem terkettin beni
Bir tane uygulama var kalori hesaplayan istersen adini veriyim harika ben denemistim onuYa ben burayı unutur birakirmiyim hiç şu kalori hesabı beslenme olayına taktım kafayı onu uygulamaya çözmeye çalışıyorum. Bugün uzun zaman sonra dışarı çıktık eşimle çocuklarla tam 20 gündür evden balkon dışında dışarı çıkmamışım
Çocukları avmye götürdük oynattik yemek falan yedik öyle yani.
Yok yok o bugünlük tü bir daha olmaz olamazzzzBizde seni ama bizi ihmal ediyorsun
Ben terk edermiyim yaa minnak fıstığımOz-lem terkettin beni
Bir tane indirdim ama senin uyguladığına da bir bakayım canımBir tane uygulama var kalori hesaplayan istersen adini veriyim harika ben denemistim onu
Olmasın yoksaaa yediklerini söyleriz ❤Yok yok o bugünlük tü bir daha olmaz olamazzzz
HahhahOlmasın yoksaaa yediklerini söyleriz ❤
Hi tamam hemen baristim o zaman vefalim ozlemimBen terk edermiyim yaa minnak fıstığımtatlım
Oyyy kuzum benimHi tamam hemen baristim o zaman vefalim ozlemim
Benim yine net bitti sende durumlar nasil aaa gerci sen t..ll den gecmistim dimi
Ooohhh kemiklerim ısındı
Cekiyor mu ozlemim benim taahhut var bitsin gecicem artik baska birineOyyy kuzum benim
Evet canım trk tlkmdayim artık cokda memnunum şükür artık net bitti derdim de yok :)
Evet canım ben sürekli telden giriyorum kkya ondayken bir sayfadan diğerine geçmesi uzun sürüyordu bunda dokunmamla direk giriyor. Yani biraz belki konumla da alakalı olabilir.Cekiyor mu ozlemim benim taahhut var bitsin gecicem artik baska birine
Benimki hizli da iste net çabuk bitiyor sorun onda mi bilmiyorum tabii de belki de telefondaEvet canım ben sürekli telden giriyorum kkya ondayken bir sayfadan diğerine geçmesi uzun sürüyordu bunda dokunmamla direk giriyor. Yani biraz belki konumla da alakalı olabilir.
Aslında canım kullanmayla alakalı. Ben pek video izlemiyorum artık o yüzden fazla fazla yetiyor. Videolar çok harcıyor.Benimki hizli da iste net çabuk bitiyor sorun onda mi bilmiyorum tabii de belki de telefonda
Burdayım ama çıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?