- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.981
Yok kuzum benimki daha 8aylık.. hayırlısı olsun tabi yinede ama inşallah öyle bişey yoktur11 gün oldu bana yaptım negatif çıktı ama yinede yarın doktora gidicem ben.
Sen istiyomusun bebiş benim 1 yaşında kızım var o yüzden tedirgin oldum biraz ama herşeyin hayırlısı.
Ayy eve minnosum nasil yaparim.boyle birseyiiibasbelasiyim ,sen beni yanlışlıkla gözardı mı ettin?
Bi de regl oldun mu? Olmadıysan belki de gebesindir inşallah
Masallah canim ellerine saglikSabaha su böreği açtım
Bende çikolatalı kek ve pogaca yaptım daha çok şey yapasim var da eşim tuttu kolumdan çıkardı beni mutfaktanSabaha su böreği açtım
Sağol canımMasallah canim ellerine saglik
Biliyor musun hergün yaptığım şey. Sabah sütlaç yaptım ve bütün apt. Dağıttım. Gece su böreği. Buzluk hınca hınç doldu komşularım şişmanladı. Ama içimdeki yapma aşkı bitmiyor.Bende çikolatalı kek ve pogaca yaptım daha çok şey yapasim var da eşim tuttu kolumdan çıkardı beni mutfaktancan sıkıntısından sabaha kadar mutfağı pasta börekle doldurma dedi bir kaç kere yapmişligim var çünkü bütün mahalleye dağıtacak kadar yapmıştım dağıttıkta iyi oldu
Ben taşınıyom senin oraya adres verBiliyor musun hergün yaptığım şey. Sabah sütlaç yaptım ve bütün apt. Dağıttım. Gece su böreği. Buzluk hınca hınç doldu komşularım şişmanladı. Ama içimdeki yapma aşkı bitmiyor.
Hemeeenn geeell valla ama uyarayım kilo alırsın herkes aldı çünkü :)Ben taşınıyom senin oraya adres ver
Kilo neymiş hıııhhHemeeenn geeell valla ama uyarayım kilo alırsın herkes aldı çünkü :)
Çoookkk mutlu olurumKilo neymiş hıııhh
Geliyom
BendeeeeÇoookkk mutlu olurum
BebişiNabıyosunuz?
Bebişiuyuttum şimdi de ben
Iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?