- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.241
Dimi bencede o uygulama cok iyi spor yaparsan onu da kaydetmeyi unutmaEvet canım baktım kullanıyorum. Kalori hesabı baya hoşuma gitti ya
Evet canım kaydediyorum kaydedince hoop gidiyor aldığın kaloriler: ))Dimi bencede o uygulama cok iyi spor yaparsan onu da kaydetmeyi unutma
Hadi bakalim ozlemim bu azimle olucak insallah yaEvet canım kaydediyorum kaydedince hoop gidiyor aldığın kaloriler: ))
Hayırlı cumalar canımHz. Mevlana'ya Sormuşlar Gözden Uzak Olan Gönülede mi Uzak Olur? Hz. Mevlana Şöyle Cevap Vermiş: Gönüle Giren Gözden Uzak Olsa Ne Olur. Gönlümde Olup da Gözümle Görmedigim Tüm Dostlarım Gül gibidir, Yusuf'a benzer. Kokusunu almaya bir Yakup ister. Dostluğu Allah cc. korur, kurda kuşa yem etmez. Dost gönülde oldu mu gözde gerekmez. Gönlümüze taht kurmuş güzel dostlara selam olsun. Hayırlı Cumalar. .
Ben biliyordum cok sevindimmm4 ayın sonunda ilk hedefime ulaştım
Son 6 kilo daha verirsem inşallah tamamdırsonunda sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim.
Sizlerle paylaşmak istedim
Ben biliyordum cok sevindimmm
Kaç kilo oldun nasıl verdin kaç kg verdin4 ayın sonunda ilk hedefime ulaştım
Son 6 kilo daha verirsem inşallah tamamdırsonunda sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim.
Sizlerle paylaşmak istedim
84 kiloydumKaç kilo oldun nasıl verdin kaç kg verdin
Her zamanki gibi demirbas olarak ben burdayim ozlemimCanım obam ıssız obam olmuşkimsecikler uğramamış
Nerelerdesiniz yafrukurtlarım
Yok canım eşim evde de kızım uyumadi onunla uğraşıyorum. Bir bakayım dedim kimsecikler yokHer zamanki gibi demirbas olarak ben burdayim ozlemimozlemim
Sen bu saatte girmezdin balım esin nobetci mi
Megin atesi vardi bugun simdiYok canım eşim evde de kızım uyumadi onunla uğraşıyorum. Bir bakayım dedim kimsecikler yok
Sen varmışsın ohh neyseki obamız yanlız değil
@Tatlicadi Meg imizde yok nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?