Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hz. Mevlana'ya Sormuşlar Gözden Uzak Olan Gönülede mi Uzak Olur? Hz. Mevlana Şöyle Cevap Vermiş: Gönüle Giren Gözden Uzak Olsa Ne Olur. Gönlümde Olup da Gözümle Görmedigim Tüm Dostlarım Gül gibidir, Yusuf'a benzer. Kokusunu almaya bir Yakup ister. Dostluğu Allah cc. korur, kurda kuşa yem etmez. Dost gönülde oldu mu gözde gerekmez. Gönlümüze taht kurmuş güzel dostlara selam olsun. Hayırlı Cumalar. .

Hayırlı cumalar canım

Kaç kilo oldun nasıl verdin kaç kg verdin
84 kiloydum suan tam 70 im canım.
4 ay oldu diyete başlayalı. Diyet derken herşeyden yiyorum ama az dengeli besleniyorum şekeri cikardim hayatimdan ekmek hic yemiyorum sadece kahvaltida 1 dilim çavdar ekmeği yada tam bugday ekmegi o kadar. bol su içiyorum günlük 2.5 litre hergün mutlaka 40 dk yürüyüş yapıyorum bantta yürüyorum. Ee bide emziriyorum onun fayfasida var tabikide. Böyle yani canım boyuma ve yaşıma göre 60- 65 arası olmam lazım. Az kaldı şükür

Her zamanki gibi demirbas olarak ben burdayim ozlemim ozlemim

Sen bu saatte girmezdin balım esin nobetci mi
Yok canım eşim evde de kızım uyumadi onunla uğraşıyorum. Bir bakayım dedim kimsecikler yok
Sen varmışsın ohh neyseki obamız yanlız değil
@Tatlicadi Meg imizde yok nerelerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…