- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.361
Yokk yaaa perşembe başladı bu cırcırMelegim sen nasil olduniyilessen artik
Yaa bol bol su ic dehidratasyon riskine karsi. İlac almaya basladin degil miYokk yaaa perşembe başladı bu cırcırmide ağrısıyla beraber. Dün tam düzeldim artık diyodum ki,bugün berbat uyandım. Ilaç aldım içiyorum. Wcde yaşıyorum kaç gündür ooff
Ateş de yaptı
Süzüldüm iyice,yaza incelerekten giriyom,bu iyi bari
Soda,şekersiz koyu çay ve su içiyorum ama midem kalkıyo az az içiyorum. Evet üşüttüm bence de. Ama ateş yapması ilginç oldu ishalin,şaşırdım.Yaa bol bol su ic dehidratasyon riskine karsi. İlac almaya basladin degil mi
Aah ah usuttun mu ne yaptin dinlen diyorum
Ama durumu sindirdikten sonra da devam etti degil mi 2gundur boylesin. Bence usuttugun icin boyleSoda,şekersiz koyu çay ve su içiyorum ama midem kalkıyo az az içiyorum. Evet üşüttüm bence de. Ama ateş yapması ilginç oldu ishalin,şaşırdım.
Bi ihtimal tavuk döner dürüm yemiştim,bundan bikaç saat sora başladı bu durum. Buna ne diyosun bebeğim?
Hmm üşüttüm o zaman peki.Ama durumu sindirdikten sonra da devam etti degil mi 2gundur boylesin. Bence usuttugun icin boyle
Sacin islak disari mi ciktin naptin corap giyiyor musun bakim
Huylanmissin durumden. Bende bazi seylerden midem bulaninca icim fena oluyorHmm üşüttüm o zaman peki.
Aklıma dürüm gelince fena oluyom yahu
Çorap giyiyorum evet. Anlamadım noldu da oldum böyle. 38'e yakın da ateş yapıyor
AhahahahahaAllam ne .oktan bi mesele bu ya
Okuyan yafrukurtlarım çok çok pardom
O kadar yüksek değil ateşim cunyırım. Tamol içiyorum ateş için.Huylanmissin durumden. Bende bazi seylerden midem bulaninca icim fena oluyor
Ates icin mesaj atmistim yaptin mi onlari?
Birde hangi ilaci iciyosun
Yerim bak seniO kadar yüksek değil ateşim cubyırım. Tamol içiyorum ateş için.
Ercefuryl bu ishal için. Famodin mide koruması için..
Bi de kızma ama 3 günlük antibiyotijlerden de içtim,bugün bitti. Zitromax.
Doktora sordum,ama gitmedim. O dedi bu ilaçları iç diye. Antibiyotik ise,evde zulalamıştım,onu içiverdim iştem.Yerim bak seni
Yeterki iyiles ama usutma daha tamam mi valla sende aklim. Atesin hala 38lerde mi
Ve bu ilaclari doktora gittin de yazdirdin insallah. Serum taktirsaydin dicem damarlardan korktun tabi dimi
Selaaammm iyi ettinSelam şöyle bir uğrayayım dedim :)))
Suanda nasilsin pekiDoktora sordum,ama gitmedim. O dedi bu ilaçları iç diye. Antibiyotik ise,evde zulalamıştım,onu içiverdim iştem.
Bana serum demeeee nolurr
36,5 - 37,5 normalAteşim 37.5 idi,yuttum tamolü hemen. Şu an yok ateşim
Hosgeldin :)Selam şöyle bir uğrayayım dedim :)))
Aaa hicte bilem 1.58 boyum var aslinda 1.60 da sen kabul etmiyyonKız hap kadarsın sen,ben seni yutuveriim,bak nası iyileşiyom anında Cunyır dopingi
Ben annamam cunyır hapı yutçem bennAaa hicte bilem 1.58 boyum var aslinda 1.60 da sen kabul etmiyyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?