- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.501
Gunayddiiin caniim çadırını kontrole geliyorum haberin olsun
Günaydiinlar herkese minikk izciler
Ayy teşekkurler canımm izcibaşıımmmAsker yarenimiznde çadırı tertemiiz
Selam... Alışveriş mi... En güzel duygulardan biri daha:))) Ne aldı ise iyi günlerde kullan:)) Çok iyi olmuşşş...Seni çok seviyorum :* :)
Selam kızlar huhuuu alışverişten geldim
Hosbulduk :) canimcimmİyi akşamlar dostlarım
Biraz üşüttüm sürekli hapşurup öksürüyorum, pek ilgilenemiyorum obamızla bu ara... etiketleyen ve cevap atamadığım varsa affola, çok kırgın hissediyorum kendimi
@daisy rain iyilik kuzucum hasta gibiyik biraz, dinleniyorum simdi...
shebetsys kış kutusu hazırladım, ayakkabı, kazak, şapka, atkı :) pek beğendi beyefendiciğim. sürekli alışverişe çıkan biri değilimdir aldığımda iyi parça seçmeye çalışıyorum ablam.. ama eğlenceli tabi ki, hele topuklu ayakkabı rafları
Huzurkokulu canım canım hoşgeldin kendini hiç yabancı hissetme canımmmmmmm
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz
Hosbulduk :) canimcimmbuarada gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah
Evet canim benim kizim minicik :) Teyze si cok tesekkur ederim :) Rabbim herkesin.evladini bagislasinCanım benim çok sağ ol. geçmişe dönük sayfalara okudum sanırım kızı olan sendin değil mi? pek tatlı maşalllah
Evet canim benim kizim minicik :) Teyze si cok tesekkur ederim :) Rabbim herkesin.evladini bagislasin
İyi akşamlar :)
Pek gelemedim bugün, gece de buralarda olmam büyük ihtimal, migren tuttu halim nasıl olacak belli değil
Oyy bi an once iyiless Rabbim sifa versin sanaaaİyi akşamlar dostlarım
Biraz üşüttüm sürekli hapşurup öksürüyorum, pek ilgilenemiyorum obamızla bu ara... etiketleyen ve cevap atamadığım varsa affola, çok kırgın hissediyorum kendimi
@daisy rain iyilik kuzucum hasta gibiyik biraz, dinleniyorum simdi...
shebetsys kış kutusu hazırladım, ayakkabı, kazak, şapka, atkı :) pek beğendi beyefendiciğim. sürekli alışverişe çıkan biri değilimdir aldığımda iyi parça seçmeye çalışıyorum ablam.. ama eğlenceli tabi ki, hele topuklu ayakkabı rafları
Huzurkokulu canım canım hoşgeldin kendini hiç yabancı hissetme canımmmmmmm
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz
Ayy canım ya çok geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?