- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.541
Evet abla şeker var aylık rutin kontrol işte yanlız gerçekten obez ve şeker yolunda ilerliyoruz milletçeGeçmiş olsun hayırdır önemli bişi yoktur umarım.Şekermi var yoksa.
Kahvaltı hazırlayacaktım ,burada hazırı varmış buraya yumulayım .
Evet abla şeker var aylık rutin kontrol işte yanlız gerçekten obez ve şeker yolunda ilerliyoruz milletçe
Ben de tiroit için Endokrine gidiyorum.Bu bölüm sadece şeker hastalarına bakmıyor ki,bütün hormonları bağlıyor.Beyin hastalığı,böbrek hastalığı olanlar hatta bebek tedavisi için bile yönlendiriliyor bu bölüme.Günaydın abla hastanedeyim bu ne kalabalık özellikle endokrin ne kadar yoğunherkeste mi şeker var
Çayı demledim ama .Tembelim kahvaltı hazırlamam demiyonda hazıra konuyon sende.
Kesinlikle diğerlerine kalmasın
Offff sofraya bak
kızzzz deyneppppp nabıon beaaa :)Çayı demledim ama .Oğlanın kahvaltı sofrasından da az tırtıkladım ,sadec çay içecektim sofrayı görünce dayanamadım.
ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeker yüksekmi yoksa,şekeri hiç kullanmamak lazım aslında.
Eve yüksek abla ben kullanmıyorum şükür Karatay ile baya baya düştü şuan sınırda şimdiki hedefimin sınır altına çekmekŞeker yüksekmi yoksa,şekeri hiç kullanmamak lazım aslında.
Nerelerdesin özlemişim senikızzzz deyneppppp nabıon beaaa :)[/QUOTE
[/QUOTE]Nerelerdesin özlemişim seniYarışmaya da katılacağım dedin katılmadın,gerçi ben katılıyorum da ne oluyor yine kazanamadım .Konular arasında gezip duruyorum.Arkadaş aktivitelerine bakınca baktım burası yoğun ,kahvaltı da hazır geleyim dedim.
Obaaaaa künaydınn
Bana kuplu büyük bardak yok mu?
Haha onlara yeniden hazırlarım canısı no problem =)
afiyet olsun =)
buyur canım benim
cayını doldurayım hemen
sıcak sıcak iç
=))
ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eve yüksek abla ben kullanmıyorum şükür Karatay ile baya baya düştü şuan sınırda şimdiki hedefimin sınır altına çekmek
Allah seni bi an resmi görünce seni kazen abi sandımObaaaaa künaydınn
Canım ellerin dert görmesin harikasınGünaydın cnm hoş geldin
kahvaltı hazır buyur başla =)
Gerçekten benziyor da birazAllah seni bi an resmi görünce seni kazen abi sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?