- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.221
Ya ben geçen hafta öyleydim miyavım. Bir mide üşütmesiydi ki sorma. Eş zamanlı ishal vardı. Ateş de yapmıştı.geçmiş olsun canım benimBen çok hastayım kızlar midem bulanıyor vücudun ağrıyor saç diplerimi sanki kazıyorlar
Nolduu uuu uuu
Benimde aynı canım sana nasıl tedavi uyguladılar ben hastaneye gittim gece niye geldiniz der gibi karşıladılar sanada geçmiş olsun fıstığım sağolYa ben geçen hafta öyleydim miyavım. Bir mide üşütmesiydi ki sorma. Eş zamanlı ishal vardı. Ateş de yapmıştı.geçmiş olsun canım benim
Ateş düşürücü içtim ateş için,ağrı için..Benimde aynı canım sana nasıl tedavi uyguladılar ben hastaneye gittim gece niye geldiniz der gibi karşıladılar sanada geçmiş olsun fıstığım sağol
İşte bende öyleyim sanki birileri beni evirip çevirip dayak yemiş gibiyimAteş düşürücü içtim ateş için,ağrı için..
Çay peynir ekmek,haşlanmış patates yedim. Ishal için ercefuryl içtim. Bol su,soda içtim. Kolumu kıpırdatamıyodum. Hani sanki düşmüşüm,kemiklerimi çarpmışım gibiydi kemiklerimin ağrısı..
Napıyım sekılden sekıle gırıyoz arkadas olcez ıkı lafın belini kırcaz dıye :)
Anamı furdularr babamı yüzdüler kardesımı gelin ettılerr ughuuuuufuuuuuNolduu uuu uuu
Aynen canım ya. Dayak yemişim gibi,üstümden kamyon geçmiş gibi sanki..İşte bende öyleyim sanki birileri beni evirip çevirip dayak yemiş gibiyim(
Yafrım gel buraya,her zaman birileri olur ateşin başında sohbet edeceğinNapıyım sekılden sekıle gırıyoz arkadas olcez ıkı lafın belini kırcaz dıye :)
Sağol bitanem Allah razı olsun ben Serum ve penisilin olmadan ayağa kalkamıyorum malesefAynen canım ya. Dayak yemişim gibi,üstümden kamyon geçmiş gibi sanki..
3 gün de bu şekildeydim.. Bol su iç,yat dinlen şekerim miyavımÜzüldüm
Acile git o zaman ilaçlı serum taktır. Ama mideni ishali de söyle,dokunmasın ilaç.Sağol bitanem Allah razı olsun ben Serum ve penisilin olmadan ayağa kalkamıyorum malesef
Tamam canım sağol söylerimAcile git o zaman ilaçlı serum taktır. Ama mideni ishali de söyle,dokunmasın ilaç
Sensin melekTamam canım sağol söylerimmeleğim benim
Zooortt zpor hergun zor zar gıdıyo ama diyet berbatYafrım gel buraya,her zaman birileri olur ateşin başında sohbet edeceğin
Zpor nası gidiyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?