- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.561
dombul yanağını ısırdığımSabah şekeri beşikten inmeye çalışıyor
Aba aba diyor
Bu sabah ki menümdüabla günaydın pattis kızartması varsa geleyim
Şu uyanamayan çocuk hiç bana denk gelmedi ya benimkilerin dirhem uykusu yokÇok şükür canım iyiler.
Oğlan uyuyor daha en sonunda kafasına su dokecem o olacakelli defa ismini söylüyorum uyannmiyor
Minnak kızım da besiginde oynuyor inmeye çalışıyor bana kızıyor almıyorum diye
canım afiyetler olsun bana pattis de başka birşey demeBu sabah ki menümdü
Bende çok severim peynir domates zeytin patates ve haşlanmış yumurta bayılırımcanım afiyetler olsun bana pattis de başka birşey deme
canım bu ara pis boğaz oldum ya 4-5 kg aldım,doymuyorum resmenBende çok severim peynir domates zeytin patates ve haşlanmış yumurta bayılırım
Al bendende o kadar zayıflamam lazım sinirim bozuluyor.canım bu ara pis boğaz oldum ya 4-5 kg aldım,doymuyorum resmen
Seni etiketledim dun gormedim
canım iştahım çok arttı,canım hep birşeyle istiyor,reklam arasında kek yaptığımı biliyorum nasıl olacak bu işAl bendende o kadar zayıflamam lazım sinirim bozuluyor.ama yine de tıkınıyorum.
Bende sürekli tıkınıyorum. Birkaç kür deneyeceğim bakalım inşaallah işe yararcanım iştahım çok arttı,canım hep birşeyle istiyor,reklam arasında kek yaptığımı biliyorum nasıl olacak bu iş
abla aynen ben de keten tohumuna başladımYoğurt içinde kinoa çörek otu ve keten tohumu katıp yiyorum
Evet canım 1. sınıfa gidiyor öğlenci paşam: ))Uyusun canım okula gidiyor mu bilmiyorum ama iş hayatında uyumak gibi bir lüksü olmayacak hele birde hizmet sektöründe çalışırsa işi çok zor olucak
abla aynen ben de keten tohumuna başladım
Sürekli ısırıyorum abla kaçıyor benden artıkTamamdır pattisler senin
Aynen kahvaltı süperdir:))
Isırsana benim yerime birazcık
Sürekli ısırıyorum abla kaçıyor benden artık
Bazen aklıma geliyor dombul yanak ilk söylediğinde çok gülmüştümdombul yanağını ısırdığım
Canım benim oğlan 1. sınıfa başlayınca uykuya düştü. Yoksa sabaha kadar otur otururdu.Şu uyanamayan çocuk hiç bana denk gelmedi ya benimkilerin dirhem uykusu yok
Bebeğim eve yeni gelmiştik eşyaları yerlestir kızı uyut derken bende bayılmışımSeni etiketledim dun gormedim
İyi yapmissin dinlendin mi bitanemBebeğim eve yeni gelmiştik eşyaları yerlestir kızı uyut derken bende bayılmışımkusura bakma çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?