- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.781
Güzel sana derler cunyırımSana kizilir mi boncuk gozlum ee bu kadar guzellig3 azcik da nazli olcan tabi
Minicik serçe parmağım kadar gövdesi bide kuyruğu var ayy çok korkuyorumSüleymancıktır o. Kaç cm? Küçük demi?
Cikom esini cagir da alsinMinicik serçe parmağım kadar gövdesi bide kuyruğu var ayy çok korkuyorum
Balkonu açmıştım temizledim bi girdim bişeyin üstüne basmışım bi baktım kertenkele çığlık attım kaçtımNeeeee kertenkeli mi nerde aaayyy coknkorkarim
Aradım gelir birazdan ayy nerden geldi kiCikom esini cagir da alsin
Biizm eve de yarasa girmisti ya korku filmi gibiBalkonu açmıştım temizledim bi girdim bişeyin üstüne basmışım bi baktım kertenkele çığlık attım kaçtım
Bizim evede girmişti yarasa. O gece eşimde yoktu yarasayı bir odaya kitlemiş sabaha kadarda uyumamıştım. Defalarca kertenkele girdi hamamböceklerini saymıyorum bile. Benim gibi korkak birinin evine giriyorlar hep.Biizm eve de yarasa girmisti ya korku filmi gibi
Ben birde cekirgeden cok korkarim
Ayy cok korkuyorumBizim evede girmişti yarasa. O gece eşimde yoktu yarasayı bir odaya kitlemiş sabaha kadarda uyumamıştım. Defalarca kertenkele girdi hamamböceklerini saymıyorum bile. Benim gibi korkak birinin evine giriyorlar hep.
Yok kuzum hemen cadde üzeri ve bulunduğum yerin en iyi evlerinden birinde oturuyorum. Ama tabiki çok küçük bir yer komşular bağ bahçe gidiyorlar ordan geliyordur belkiAyy cok korkuyorum
Evden de kaynaklaniyor bahceniz var mi cikom
Süleymancık derler ona. Tamamen zararsızdır,korkma. Kendi çıkar gider.Minicik serçe parmağım kadar gövdesi bide kuyruğu var ayy çok korkuyorum
Hah bundan ama desensiz ayy hiiç zarar veremem bütün hayvanlardan korkarım ama zarar vermem eşim dışarı çıkardı
Hah bundan ama desensiz ayy hiiç zarar veremem bütün hayvanlardan korkarım ama zarar vermem eşim dışarı çıkardı
Issız ada evimAaaaaa korktum
Yarasalar cekirgeler kertenkeleler hamam bocekleri
Devamı yoktur dimiHadi iyi dışarı çıkatmışsınız
Bende simdi pizza yaptim yicemSürekli bişeyler yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?