- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.841
Bence de severdin cunyırım
Ama bizim buranin kisi cok kotu oluyor biliyosun ondan sevmiyorum senin orda olsam bende severdim o havalari
Ama bizim buranin kisi cok kotu oluyor biliyosun ondan sevmiyorum senin orda olsam bende severdim o havalari
Kelek seviyorum ya kavunu,hevesle soruyorum,kelek var mı (inş kelek kavun vardır)
O da,bizde kelek kavun olur mu ya bizim kavunlar bal gibidir demek istedi
Dogu karadeniz ablamCunyırrr sen nerdesinki özel değilse..
Kesinlikle söylem yanlış olmuş,diyecekti amcaya kelek kavun varmı diye
Yeni oluşmuş keleklerin turşusuda çok nefiz olur davıkımmmm
Aah ah LondraBence de severdin cunyırım
Londrakışı ılıman oluyor. Ve hep yağmurlu ama ılık
Benimde bugun dirilisi izlerim yarinda olene kadarÖpüom Ankım,görüşürüz
Cunyır son 1 saat
Akşam da kara sevda var
Aynen haftalar hızlıca geçiyorBenimde bugun dirilisi izlerim yarinda olene kadar
Persembe ne cabuk geldi yav daha yeni izlemis gibiyim
YaslancazAynen haftalar hızlıca geçiyor
Burdayım canım daha önce konuya birisi yorum yazmış cezam yanlışlıkla yinelenmiş buradayım
Ben şimdi girdim miyavimm nasilsinKızlar nerdesiniz
İyiyim canım sen nasılın eşimi bekliyorum malzeme getirecek eve bana takı dolabı yapıcaz Allah nasip ederseBen şimdi girdim miyavimm nasilsin
Aaa kolay gelsin bitmis halini bana gönder cok severim oyle seyleriİyiyim canım sen nasılın eşimi bekliyorum malzeme getirecek eve bana takı dolabı yapıcaz Allah nasip ederse
Tamam canım atarım zaten evimizdeki giysi dolaplarını ben çizdim eşim yaptı kozmetik dolabı ve erzak dolabı da yaptık eşimle kira evimizde de ada mutfak yapmıştıkAaa kolay gelsin bitmis halini bana gönder cok severim oyle seyleri
Taki dolaplarina bende cok imreniyorum miyavim cok tatli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?