- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.208
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.941
Örtmenin öpsün seniii
110 kg dan 98 kg oradan da 74 kg düştüm takılı kaldım 56 bedenden 40 bedene düştümmorbid obezdim
Iş olmadığı,az olduğu günler oluyor. Mesela ay sonları vs.Evet canım birde benim dükkan yarı açık soğukta iş Yok güç Yok bekleyince zorama gidiyor her gün 40 km buraya geliyorum düşün şükür bereketli bir gündü
Diyet değilde sağlıklı beslenme abla zaten bende tip 2 diyabet var hayatımdan fast food ,hazır gıda ,paketli gıda ,şeker ve unlu gıdaları çıkardı mevsiminde tüketiyorum sebze ve meyveyi birde spor yapıyorumÖpppppp anacımmm
Bayağı bir vermişsin diyet filan devam ediyormu hala..
Diyet değilde sağlıklı beslenme abla zaten bende tip 2 diyabet var hayatımdan fast food ,hazır gıda ,paketli gıda ,şeker ve unlu gıdaları çıkardı mevsiminde tüketiyorum sebze ve meyveyi birde spor yapıyorum
Ayyy yook yanlış anladın kertenkeleyi sormuştu onu çıkardı eşimtübeee
Ne istiyosun adamdan,dursun evinde adamcağız işte çikileta
Ben bütün gün ve bütün gece birlikteyim benimkiyle ya
Bi tek wc de ayrıyız
Soradan farkettimAyyy yook yanlış anladın kertenkeleyi sormuştu onu çıkardı eşim
Okusana yazdığımı Ankım
Sağol canım
İstiyorumda dayanamıyorumSağol canımdemek ki istemiyorsun istesen yaparsın
Evde bulundurma Canım paketli gıda şuan kaç kilosun ve boyun kaçİstiyorumda dayanamıyorum
Yarın annem gelecek o olursa daha iyi olacak sanırımKararlı ol bi bırakıp bi geri başlarsan daha zor
Uuu tamm çay keyfii
Demii kuzumm manzara süper.. Trabzon/UzungölUuu tamm çay keyfii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?