- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.001
Çok şey kaçırdın izlememeklenSeeeyyyyy
İzlemiyorum ki onu
Beni affet vardi ya gunduz onu cok izlerdim bu sezon onu da hic izlemedim
Hayriye miydi
Tadimiz kacmasin alir rizabeyHeee Hayriyağnım ıh ıhh ıhh
İfiniiiimmmm
Aaaa bak öyle derdi evettTadimiz kacmasin alir rizabey
Yaaaaahh nerdesiinnnnİfiniiiimmmm
Geldim bebişim çok yoğunum yaa pertim çıkıyo resmen dün 2,5 saat mantı açtım bugün 4 çeşit yemek yaptım mahvoluyorum eve gelince inan evi bile .ok götürüyodu bugün erken geldimde biraz toparlandım amaaaaa bombaaa yarın evdeyim dolayısıyla kk dayım sizleyiimmmmYaaaaahh nerdesiinnnn
Mantı açıyosun heeGeldim bebişim çok yoğunum yaa pertim çıkıyo resmen dün 2,5 saat mantı açtım bugün 4 çeşit yemek yaptım mahvoluyorum eve gelince inan evi bile .ok götürüyodu bugün erken geldimde biraz toparlandım amaaaaa bombaaa yarın evdeyim dolayısıyla kk dayım sizleyiimmmm
Çorbam pişsin az kaldı oğluşumuda uyutuyım banyo yapıp yatıcam ama biraz burdayımMantı açıyosun heemaşallah Papitoma
O zaman tamam,yarın burdaysan dinlen hadi birazcık
Hamarat kızÇorbam pişsin az kaldı oğluşumuda uyutuyım banyo yapıp yatıcam ama biraz burdayım
Hamarat kız
Aynen mutfak benim için de terapi aracı. Bi de üstüne para kazanıyosun,iltifat alıyosun..Benim meğer böyle bişeye ihtiyacım varmış terapi gibi ego'm tavan yaptı herkes yemeklere bayılıyo
Saol aşkımcımAynen mutfak benim için de terapi aracı. Bi de üstüne para kazanıyosun,iltifat alıyosun..Süper valla,ellerine sağlık
Dedim ya caps yapiyolar diye hep oyle yaziyolardiAaaa bak öyle derdi evett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?