- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.121
Günaydın hayırlı Cumalar ablamGümaydınlar
Günaydınlar
Günaydın hayırlı Cumalar ablam
İyiyim şükür canım geldik tekkeye bekliyoruz nasip diye açtık hayırlı Cumalar sen nasılsınNasılsın canım
Amin sağol ablam hayırlı bereket bir gün olur inşallahGünaydınlar sanada HAYIRLI cumalar olsun şeker
Amin sağol ablam hayırlı bereket bir gün olur inşallah
Turizm ablaİnşallah sen ne işiyle uğraşıyorsun miyavcım
Turizm ablaşuan çok kötü olan bir sektör üstüne üstlük birde dükkanım var sorma gitsin vergisi ,kirası Yol parası malzeme parası şuan burada 4 dil bilen işsiz çok intihar eden kalp krizi geçirip ölen arkadaşlarımız Bile var
Şu anda turizm kötüye gidiyor,nedenleri zaten belli değilmi..
Yazık değilmi giden canlara..
Nedeni ortada abla konuşacak çok şey varda işte kışın Bile iş aradım bulamadım işletmeler Suriyeli İranlılar alıyor çünkü sigorta istemiyorlar asgari ücretin altında çalışıyorlar burada ev kiraları Bile arttı onlar yüzünden 1500 tl kiralarŞu anda turizm kötüye gidiyor,nedenleri zaten belli değilmi..
Yazık değilmi giden canlara..
Nedeni ortada abla konuşacak çok şey varda işte kışın Bile iş aradım bulamadım işletmeler Suriyeli İranlılar alıyor çünkü sigorta istemiyorlar asgari ücretin altında çalışıyorlar burada ev kiraları Bile arttı onlar yüzünden 1500 tl kiralar
Simdilik 1 tane buzdan bebisim var :) labaratuarda bekliyorSon gelişmeler nedir bebiş konusunda
Afiyet olsun abla kolay gelsin iyi gezmelerGeldim bile kahvaltı yapıyorum şimdi,öğleden sonrada pazara gideceğim
Afiyet olsun abla kolay gelsin iyi gezmelerGeldim bile kahvaltı yapıyorum şimdi,öğleden sonrada pazara gideceğim
Simdilik 1 tane buzdan bebisim var :) labaratuarda bekliyor
Simdilik 1 tane buzdan bebisim var :) labaratuarda bekliyor
Afiyet olsun abla kolay gelsin iyi gezmeler
çukulata çikita naber canım
Bende iyiyim komşular gelecek kuran okucazİyiyim şükür canım geldik tekkeye bekliyoruz nasip diye açtık hayırlı Cumalar sen nasılsın
Ayy hadi hayırlısı inşaallah olurSimdilik 1 tane buzdan bebisim var :) labaratuarda bekliyor
İyi senden naberçukulata çikita naber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?