- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.241
Ama düşer bayılırsın,tansiyonun düşer bak. Uyumayı denesene.Valla bende anlamadim hiic uykum yok gelmedi de
Anormal miyim yani ben gi
Nebcim konusuyosun senyorumlaTipime tük...
Evet popo sıkılaştırma seysi yapiyorumAma düşer bayılırsın,tansiyonun düşer bak. Uyumayı denesene.
Sen topik mi açtın?
Tübe tübeeEvet popo sıkılaştırma seysi yapiyorum
Uyurum 3gubi
Kime diyon bunu huuuNebcim konusuyosun senyorumla
Ya ne oldu ki aaa ne dedim ki ben bir sey demedimTübe tübee
Kendine oyle dedin diye seyettim deme senin tipin melek gibi guzellik yarismasina katilsan 1.olursun melek yuzlu guzel gozlu cok tatli acaip seker mi sekersinKime diyon bunu huuu
Tipime tük...
DerkenNebcim konusuyosun senyorumla
Ben 2gundur sadece 3saatcik uyudum cok ciddiye almayinDerken
Uyusanıza beya
Çıtır civcivim,sen dururken bize mi kalmış güzellikKendine oyle dedin diye seyettim deme senin tipin melek gibi guzellik yarismasina katilsan 1.olursun melek yuzlu guzel gozlu cok tatli acaip seker mi sekersin
Yok bebisim siz diyet falan yapiyonuz ben sadece kalca sekillendircem ondan
Işten gelince uyudum ben 2 sa. Uyumam sabah 5'e kadarDerken
Uyusanıza beya
Ne topiği o be??
Hicte bileeeee ben seni begeniyorum bananeymis senin kadar guzel kadin görmedim nazar degecek simdi totonu kasiÇıtır civcivim,sen dururken bize mi kalmış güzellik
Hiçte bi kere ben diyet yapmıyorumYok bebisim siz diyet falan yapiyonuz ben sadece kalca sekillendircem ondan
Uykum yok valla gelmiyor bende anlamadim
Popo topiğiNe topiği o be??
Alla alla bi yanlışlık olmasın,aynaya bakıver biHicte bileeeee ben seni begeniyorum bananeymis senin kadar guzel kadin görmedim nazar degecek simdi totonu kasi
Son 2sayfadir da muhabbetim hep toto uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?