- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.221
Bugün çok zordu annem olmasına rağmen zordu hep ağladı istedi hiç bişey yemedi artik anliyor galiba tamamen meme yok. akşama kadar uyumadi da üstüne biraz hasta oldu minnak burun akiyor. Bebekler meme bırakınca biraz rahatsizlanirmis.Ozlemim nasil gidiyor meme biraktirma islemi
Kuzenim oglunu 2.yehamile kalinca hemen biraktirdiBugün çok zordu annem olmasına rağmen zordu hep ağladı istedi hiç bişey yemedi artik anliyor galiba tamamen meme yok. akşama kadar uyumadi da üstüne biraz hasta oldu minnak burun akiyor. Bebekler meme bırakınca biraz rahatsizlanirmis.
Buna şükür yavaş yavaş atlaticaz inşallah.
Inşallah canım inşallahKuzenim oglunu 2.yehamile kalinca hemen biraktirdi
1haftada alisti demekki bebekten bebege degisiyor insallah daha uzun surmez ozlemim
Eylul beni mahvetti ne yapıcaz böyle hoff
Bende cok uzuldum mege sorsana 1haftadir ne hallerdeyim ruyalarima giriyolar artikEylul beni mahvetti ne yapıcaz böyle hoff
Sen naptin peki kilo verme isleminden ne haber ozlemim ❤Inşallah canım inşallah
Suan 69 um canım iyi gidiyor simdilik ama bu hafta pek dikkat edemedim. Olsun yine toparlarim benSen naptin peki kilo verme isleminden ne haber ozlemim ❤
Evet kuzum bende özelde dedim adam yakışıklı baya aklını çelmişlerdir diye üzüldü konduramıyordu yazık kızcağız Allah bildiği gibi etsin laflara bak sen ş...siz.Bende cok uzuldum mege sorsana 1haftadir ne hallerdeyim ruyalarima giriyolar artik
Ama ben demistim adamin niye bosandigini belliydi
Baldiz konusunu da okuEvet kuzum bende özelde dedim adam yakışıklı baya aklını çelmişlerdir diye üzüldü konduramıyordu yazık kızcağız Allah bildiği gibi etsin laflara bak sen ş...siz.
Bizde seniiiiiYazdım sildim..
Boşverelim.
Sizi seviyorum..
69 iyi ki guzel verdin yine verirsin ozlemim :*Suan 69 um canım iyi gidiyor simdilik ama bu hafta pek dikkat edemedim. Olsun yine toparlarim ben
Konu sahibi başından beri başka kadın lafına tepki gösterdi haklı olarak ama sonuç hüsran maalesef inşallah yanına kalmaz ahlaksızlığıBaldiz konusunu da oku
Ya ben uzuluyorum üzülüyorum millet hicbir sey yapmiyo kocasina tek laf etmiyo konuyu kapatiyo saf gibi ben uzuldugumle kaliyorum
Son mesajima baksanaKonu sahibi başından beri başka kadın lafına tepki gösterdi haklı olarak ama sonuç hüsran maalesef inşallah yanına kalmaz ahlaksızlığı
Iyiyimm canim sukur uyumak icin ugrasiyorumİyiyimmmmm balim sen nasilsim ❤
Telefon seni uyutmaz alyanagimIyiyimm canim sukur uyumak icin ugrasiyorum
Evet canım bazen ben bile şaşırıyorum ama oldu valla 85den nereye geldim. Hiçbir kiyafetim olmuyor69 iyi ki guzel verdin yine verirsin ozlemim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?