Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ozlemim nasil gidiyor meme biraktirma islemi
Bugün çok zordu annem olmasına rağmen zordu hep ağladı istedi hiç bişey yemedi artik anliyor galiba tamamen meme yok. akşama kadar uyumadi da üstüne biraz hasta oldu minnak burun akiyor. Bebekler meme bırakınca biraz rahatsizlanirmis.
Buna şükür yavaş yavaş atlaticaz inşallah.

Kuzenim oglunu 2.yehamile kalinca hemen biraktirdi
1haftada alisti demekki bebekten bebege degisiyor insallah daha uzun surmez ozlemim

Bende cok uzuldum mege sorsana 1haftadir ne hallerdeyim ruyalarima giriyolar artik
Ama ben demistim adamin niye bosandigini belliydi
Evet kuzum bende özelde dedim adam yakışıklı baya aklını çelmişlerdir diye üzüldü konduramıyordu yazık kızcağız Allah bildiği gibi etsin laflara bak sen ş...siz.

Evet kuzum bende özelde dedim adam yakışıklı baya aklını çelmişlerdir diye üzüldü konduramıyordu yazık kızcağız Allah bildiği gibi etsin laflara bak sen ş...siz.
Baldiz konusunu da oku
Ya ben uzuluyorum üzülüyorum millet hicbir sey yapmiyo kocasina tek laf etmiyo konuyu kapatiyo saf gibi ben uzuldugumle kaliyorum

Baldiz konusunu da oku
Ya ben uzuluyorum üzülüyorum millet hicbir sey yapmiyo kocasina tek laf etmiyo konuyu kapatiyo saf gibi ben uzuldugumle kaliyorum
Konu sahibi başından beri başka kadın lafına tepki gösterdi haklı olarak ama sonuç hüsran maalesef inşallah yanına kalmaz ahlaksızlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…