- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.441
GunaydinGünaydın milletkeyifli haftasonları dilerim hepppinize
Nasil canim cekti ellerine saglikHaydi yafrukurtlarım size domatesli dereotluomlet yaptım kalkımda yiyelim
Afiyet olsun canımGunaydin
Nasil canim cekti ellerine saglik
Sıkıcı geçiyor haftasonum. Ankaramı çok seviyorum ama sıkıcı olduğunu kabul etmek lazımGünaydın milletkeyifli haftasonları dilerim hepppinize
Ben boğuldum Ankara da Çok kasvetli ulus ta bile boğuldumSıkıcı geçiyor haftasonum. Ankaramı çok seviyorum ama sıkıcı olduğunu kabul etmek lazım
Iyi akşamlar canımİyi günlerrr
Ankara özellikle deniz memleketinden gelenlere çok kasvetli geliyor. Olsun ya Ankaram güzel benim :))))Ben boğuldum Ankara da Çok kasvetli ulus ta bile boğuldum
Ünv de de çok Ankara lı arkadaş vardı onlar da çok seviyor
Ben İstanbul da doğdumAnkara özellikle deniz memleketinden gelenlere çok kasvetli geliyor. Olsun ya Ankaram güzel benim :))))
Ahteriiiim burdayim bebisim nasildin dunden beri gorusemedikİyi hafta sonları obamda ne var ne Yok ??? oymakbaşım @Tatlicadi Meg ve izcibaşımızAzra910 nerde acebaa
Bu gün evdeydim çocuğu spor kulübüne gönderdim evde accık yatış yaptım gariAhteriiiim burdayim bebisim nasildin dunden beri gorusemedik
Obayı terketmek yokkkkObam ıssız kaldı
Bende iyiyim ahterim Ayniyim biraz nefes darligim var 2gundurBu gün evdeydim çocuğu spor kulübüne gönderdim evde accık yatış yaptım gari
Kv ye çıktım oturdum birazşimdi eve indim
Sen nasılsın tatlımm ?
Geçmiş olsun canım neyin var hastanede değilsin demi bakılsan bi ama havalardandır yani bahar havası insanı ufaktan çarpıyorBende iyiyim ahterim Ayniyim biraz nefes darligim var 2gundur
evdeyim,Geçmiş olsun canım neyin var hastanede değilsin demi bakılsan bi ama havalardandır yani bahar havası insanı ufaktan çarpıyor
Bende de var hafiften inşallah ilerlemez rabbim şifa versin abrekammevdeyim,
Benimki psikolojik ahterim kaygi bozuklugu
Bikac gune gecer heralde insallah
Amin ahterim sagol insallah sana da gecmis olsun bitanemBende de var hafiften inşallah ilerlemez rabbim şifa versin abrekamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?