- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.681
öyle mii hadi bakalım sağlıklısı hayırlısı olsun ,bir süre sonra isim soracağım size hazırlıklı olunsabine tam yoğunlaşamadım ama kız hissediyorum
Dombul yanağını sevsinler
Kız bak dombul olursa çok cadı oluyorlar valla bizimki koltuk tepesinden inmiyor artık
ahahah olsun ya önemli olan benim ısırmam dombul olsunDombul yanağını sevsinler
Kız bak dombul olursa çok cadı oluyorlar valla bizimki koltuk tepesinden inmiyor artık
Kedi alerjim de var ooohhhcanım patisini sevmek suç muuu :cırmalıyorlar beni
sen zaten bilirsin ama bak 3 ay lütfen çok dikkatöyle mii hadi bakalım sağlıklısı hayırlısı olsun ,bir süre sonra isim soracağım size hazırlıklı olun
kediler çok tuhaf canım anlayamıyorum onları,köpeklerle aram çok iyi ama,köpüşlere ölüyom ölüyom :)Kedi alerjim de var ooohhh
Benim evdeki kedi 10 yaşında
Bu bebeyle hiç ilgilenmiyor,halbuki al sev azcık demi
megim selamKedi alerjim de var ooohhh
Benim evdeki kedi 10 yaşında
Bu bebeyle hiç ilgilenmiyor,halbuki al sev azcık demi
Selam sana da yeeaawwruummmegim selam
nasılsın kanka
dikkat etmeye başladım canım,abur cubur şeker yememeye çalışıyorum,çayı da kestim,süt ve yumurta tüketemiyorum midem almıyor malesefsen zaten bilirsin ama bak 3 ay lütfen çok dikkat
sağlıklı beslen meyve şekerine dikkat et canım
amin ecmain inşallah sağlıklı olsun bize yeter :) cimyır
Geçmiş olsun enişteyeSokaktaki 4/5 aylık bir kediyi severken,benim adamı kedi öyyyle bir ısırdı kiBayağı da kanadı hee
Deminden beri güldürüyo,kuduruyom galiba ay oy diye yaa
Hızlıtesim yükle sitesinden yap özlemimResmi kuculttugum halde niye yuklenmiyor hata veriyor bana bu akıl verin dombul yanagi gostercem size
aman sağlıklı olda bende kedi istiyorum ama kızımın cicci alerjisi var ( benimde var ) ama hayvanları çoook seviyorum megim yaSelam sana da yeeaawwruumm
Yuvarlanıp gidiyorum işteazcık kilolandım da,yuvarlanaraktan yürüyorum
dikkat etmeye başladım canım,abur cubur şeker yememeye çalışıyorum,çayı da kestim,süt ve yumurta tüketemiyorum midem almıyor malesefama yoğurt falan bol bol yiyorum
teşekkürler tatlım tabi önce sağlık kesinlikle
Teşekkürler çikiletamGeçmiş olsun enişteye
ablammmm nasılsınVerme megim bunu yaa sokaktamı buldunuz bunu yoksa..
aman sağlıklı olda bende kedi istiyorum ama kızımın cicci alerjisi var ( benimde var ) ama hayvanları çoook seviyorum megim ya
tamam sabişim dikkat et kendine süt bende kızımda içemedim ablık ve sebze çok yemiştim
Bunu indirmem mi lazım teleHızlıtesim yükle sitesinden yap özlemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?