- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.081
Süpper. Gece de film izleriz popcorn da yapalımAyy en sevdigim usuyerek mangal keyfi birde selfi yapariz ohh mis sonrada ben size cay yaparim :*
Iyi peki olursada korkma senYaaa çok şekersin yemin ederim. Allah nazarlardan korusun seni bebeğimmm. Kurt murt yok rahat ol sen
Evet yapalim ben uyuyabilirim biliyorsun sizin gibi gecelri oturamiyorumSüpper. Gece de film izleriz popcorn da yapalım
Zabaa kadar ayu nübeti tutcam ben,alışığım obadanIyi peki olursada korkma senkankisin korur seni :)
Yaa sabah geç kalkıcaz,gece geç yatıcaz.Evet yapalim ben uyuyabilirim biliyorsun sizin gibi gecelri oturamiyorum
Ooooo is yok sabah erken kalkma yok miss gibi valla yasasin ev hanimligi :)Yaa sabah geç kalkıcaz,gece geç yatıcaz.
Çalışmıcaz ki kızımm,rahat hayat yanii:))
Ne kadar güzel gelirim valla ♡♡♡♡Eki Görüntüle 1985892
Aha bu ev.
_heidi_ basbelasiyim @ozlemm1990 G Greeneliton @miyav_su @ABREKA Soğuk karlı havayı seviyosan gel bizimle Alaska'ya
Bern zaten vardım beni yaz :)Kar kış,soğuk,kapalı hava sevenler,Alaska için isim yazdırsın kızlar
Alla alla sen varsın zaten G Greeneliton canım ya. Etiketleri takip etmiyosun hıhhhBen
Bern zaten vardım beni yaz :)
Eki Görüntüle 1985892
Aha bu ev.
_heidi_ basbelasiyim @ozlemm1990 G Greeneliton @miyav_su @ABREKA Soğuk karlı havayı seviyosan gel bizimle Alaska'ya
Gördüm kız:)
Kar kış,soğuk,kapalı hava sevenler,Alaska için isim yazdırsın kızlar
Saol canımcim ♡♡♡Avatarına,iletine kurban
Sen de sağol canım benimSaol canımcim ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?