Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Günaydın canım ayy öğlen olmuş ama

Ellerine sağlık papatyam hem kafeye hem obaya yetisiyorsun valla maşallah sana
Yaaa ben kaçırdım neyse yarın artık gelirim

Günaydın canım ayy öğlen olmuş ama

Ellerine sağlık papatyam hem kafeye hem obaya yetisiyorsun valla maşallah sana

Yaaa ben kaçırdım neyse yarın artık gelirim
Ayy aşkıımm bugün evdeyim ) camları sildim tülleri yıkadaım koltukları sildim toz aldım şimdi koltuğun altını düzenlicem avizeyide sildimmi halıyı serip kapıyı kilitlicem sadece salon bitmiş olucak veee mutfağa geçicemm bana iki gün durmak yok

Canım ne yapmışsın öyle ben de mutfağı temizledim sadece.
Yaa hava kapalı yağmur yağar diye silemiyorum camları emeklerim boşa gider diye.
Kız hiç durmuyor ben topluyorum arkadan dağıtıyor.
Çok çok çok kolay gelsin canım arada dinlen lütfen sonra hasta olma.

Selam kızlar son bir kaç gündür feciydim dün geldik kızıma.Gece çok ateşlendim sabah hastaneye geldik dr muayene etti..Nasıl bu kadar üşüttünüz dedi ateş olmuş 39,5 çok yüksek dedi iğne verdi 6 tane...Şimdi biraz daha iyiyim kuafördeyiz çıkınca iğneye gidecem yine...Herkesler iyidir ımarım çok öpüyorum

Ayy bahar temizliği ayy en azından salon bitti şimdi diğer yerlere normal günlük temizlik yapem bari asıl iş yatak odasıyla mutfakta

Çok geçmiş olsun ablam üzüldüm

Şimdi bitti salon ve oturdum diğer odalarada yalandan bi süpürüp silicem sonra pazara çıkıcam yarında yatak odasında sıra gardrop içleri bazanın altıı camlarr allahım var da var

Ayva çiçek açmış, yaz mı gelecek?
Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek?
Oh oh, yandan yandan!
Edebiyat havasında eğlence nasılsınız ablatroflarım
Iyiyiz canım sen gelince daha iyi oluyoruz
Yazıların bir şahane

Ablam cok geçmiş olsun ya o kadar kötü mu oldun bundan sonra bak çok dikkat et koşuşturma derken daha kötü olursun Allah korusun iğneleri ihmal etme inşallah hemen toparlarsin

Ablam ya... Allâh şifa versin dikkat edin kendinize...
Bir daha soğuk espri yapmayayım da üşümesin hayırlı geceleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…