- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.421
Hemen bakim nettem cok harikaAyy şeyyy ımm hatırlıcamm dipsiz göl
Günaydın canım ayy öğlen olmuş amaGunaydiiiinnn
Ellerine sağlık papatyam hem kafeye hem obaya yetisiyorsun valla maşallah sana
Yaaa ben kaçırdım neyse yarın artık gelirimEki Görüntüle 1988786 Eki Görüntüle 1988787 Eki Görüntüle 1988788Azra910 'yla yürüyüşe çıkıyorum gelen var mı
Ayy aşkıımm bugün evdeyimGünaydın canım ayy öğlen olmuş ama
Ellerine sağlık papatyam hem kafeye hem obaya yetisiyorsun valla maşallah sana
Yaaa ben kaçırdım neyse yarın artık gelirim
Canım ne yapmışsın öyle ben de mutfağı temizledim sadece.Eki Görüntüle 1988842
Ayy aşkıımm bugün evdeyim) camları sildim tülleri yıkadaım koltukları sildim toz aldım şimdi koltuğun altını düzenlicem avizeyide sildimmi halıyı serip kapıyı kilitlicem sadece salon bitmiş olucak veee mutfağa geçicemm bana iki gün durmak yok
Çok geçmiş olsun ablam üzüldümSelam kızlar son bir kaç gündür feciydim dün geldik kızıma.Gece çok ateşlendim sabah hastaneye geldik dr muayene etti..Nasıl bu kadar üşüttünüz dedi ateş olmuş 39,5 çok yüksek dedi iğne verdi 6 tane...Şimdi biraz daha iyiyim kuafördeyiz çıkınca iğneye gidecem yine...Herkesler iyidir ımarım çok öpüyorum
Şimdi bitti salon ve oturdum diğer odalarada yalandan bi süpürüp silicem sonra pazara çıkıcam yarında yatak odasında sıra gardrop içleri bazanın altıı camlarr allahım var da varCanım ne yapmışsın öyle ben de mutfağı temizledim sadece.
Yaa hava kapalı yağmur yağar diye silemiyorum camlarıemeklerim boşa gider diye.
Kız hiç durmuyor ben topluyorum arkadan dağıtıyor.
Çok çok çok kolay gelsin canım arada dinlen lütfen sonra hasta olma.
Iyiyiz canım sen gelince daha iyi oluyoruzAyva çiçek açmış, yaz mı gelecek?
Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek?
Oh oh, yandan yandan!
Edebiyat havasında eğlencenasılsınız ablatroflarım
Ablam cok geçmiş olsunSelam kızlar son bir kaç gündür feciydim dün geldik kızıma.Gece çok ateşlendim sabah hastaneye geldik dr muayene etti..Nasıl bu kadar üşüttünüz dedi ateş olmuş 39,5 çok yüksek dedi iğne verdi 6 tane...Şimdi biraz daha iyiyim kuafördeyiz çıkınca iğneye gidecem yine...Herkesler iyidir ımarım çok öpüyorum
Selam kızlar son bir kaç gündür feciydim dün geldik kızıma.Gece çok ateşlendim sabah hastaneye geldik dr muayene etti..Nasıl bu kadar üşüttünüz dedi ateş olmuş 39,5 çok yüksek dedi iğne verdi 6 tane...Şimdi biraz daha iyiyim kuafördeyiz çıkınca iğneye gidecem yine...Herkesler iyidir ımarım çok öpüyorum
Günaydın canımGünaydın oba kaaaaallllkkkkkk
En iyisi çay ellerine sağlık canım
Afiyet şeker olsunEn iyisi çay ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?