- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.501
Çikiletam iyi olmaya çalışıyorum,midemle başım belada,bir de tansiyonum düşmeye başladı,hiç keyfim yok bu araGünaydın sabişş nasılsın
Umarım canım dünyanın en muhteşem varlığı için değer amaÇikiletam iyi olmaya çalışıyorum,midemle başım belada,bir de tansiyonum düşmeye başladı,hiç keyfim yok bu ara
inşallah kısa sürede atlatıp eski keyifli günlerime dönerim
sabrediyorum bakalım işte..sen nasılsın canımUmarım canım dünyanın en muhteşem varlığı için değer ama
Bende 3 yaramaz la ugrasıyorumsabrediyorum bakalım işte..sen nasılsın canım
Hepsinin ayrı yaramazlıkları var.üçü de mi yaramaz yahu
3 çocuğun mu var canım?Hepsinin ayrı yaramazlıkları var.
Ben oyle yapiyorum canim begenmedigim kokuyu kullanamam zaten...Ablalarım yaa... Parfüm alırken tam olarak bizim hoşumuza giden bir koku almalıyız di mi hani kendimiz için yapıyoruz ya napıyosak? Di mi?
Evet 3 oğlusun var3 çocuğun mu var canım?
Kesinlikle ben neyi beğenirsem onu alırım. Ayrıca herkesin tenine her parfüm gitmez yakışmaz da.Ablalarım yaa... Parfüm alırken tam olarak bizim hoşumuza giden bir koku almalıyız di mi hani kendimiz için yapıyoruz ya napıyosak? Di mi?
3 gelin desene kısaca sen ona :)))))Evet 3 oğlusun var
Şahsen ben erkek parfümü kullandığım zamanlar varO zaman ablaaaa neden erkek parfümlerini kadınlar, kadın parfümlerini de erkekler almıyoooorbu mantık bana aşırı ters...
Sormaa o gelinler yer bitirirler beni3 gelin desene kısaca sen ona :)))))
Günaydın kuzumm
:)))))Sormaa o gelinler yer bitirirler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?