- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.126
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.041
Ellerine sağlık canimmmEki Görüntüle 1994024 Eki Görüntüle 1994025 Eki Görüntüle 1994026 Eki Görüntüle 1994027 Herkese günaydıııınnn sesimi duyan var mıııı haydiyin kahvaltıyaaaaa
Günaydın kız GÜNAYDINBen de anlayamadım. Kahkaha atasım var. Çatıya çıkasım var. Komşumun camına taş atasım var. Önce ağlayıp sonra gülesim var. Yaaa aslında benim size günaydın diyesim var. GÜNAYDIN KIZLARR
Artık zamanı gelmiş ablaGünaydınlar şekerler net gene yok şirkete gidip ağız burun kıracam az kaldı artık.
Günaydın tatlımGuuuunaydiiiinlar efenim sabah serifleriniz hayrolsun insallah ne var ne yok
Bende iyiyim özüm Allah kabul etsinEllerine sağlık canimmm
Niyetliyken hiç olmadı bu iş
Günaydın kız GÜNAYDIN
Artık zamanı gelmiş abla
Günaydın tatlım
Iyiyiz çok şükür sen nasılsın bitanem
Amin tatlım inşallahBende iyiyim özüm Allah kabul etsin
Ve peri ucarak bu harika lokumlarin yanina konarEki Görüntüle 1994022 Eki Görüntüle 1994023 Obanın yolunu kaybettik sankimmm
@Tatlicadi MegAzra910 basbelasiyim Triplimelek Megi bayan nihayet chocolate19 @Kurk Mantosuz Madonna _Verda_ mahperi hatun sende gel perimm obamız hareketlensin @Bexy HanimKelesimiGetir birer kahve almaz mısınız
Naber perimVe peri ucarak bu harika lokumlarin yanina konarLokum=Mahperi
Cok keyifliyim suan actim son ses muzik ruhum sakinlesti bayaNaber perim
Ohh miss bende iyiyim canım tembellik yapıyorum oğlumlaCok keyifliyim suan actim son ses muzik ruhum sakinlesti bayasen nasilsin papatyam??
Tembellik en sevdigimOhh miss bende iyiyim canım tembellik yapıyorum oğlumla
Amin ozlemim hepimiz insallah cok sagol canimsinAmin tatlım inşallah
Iyi olmana sevindim kuzumhep iyilik mutluluk huzur içinde ol inşallah
Ooooo bugunun ustune valla iyi gider ozum cok sagol ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?