- 16 Şubat 2009
- 34.864
- 123.230
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.201
Oy oy tabiki sen istersen de neden olmasın CanımObanın yolunu unuttun yafrukurt. Anladık diyettesin,spordasın ama arada da olsa uğra miyavım ya
Benim gibi bende çok severim bandana
Buralarda olursan çok mutlu olurumOy oy tabiki sen istersen de neden olmasın Canım
Helloooo çikiletamHellooo
Merhaba canım
napiyonus bakimHelloooo çikiletam
Tamam Canım elimden geldiğince uğramaya çalışırımBuralarda olursan çok mutlu olurum
Posta guvwrcini gondertmisin megim papatyam biyir@Enyalioa şekercim,ellerine yüreğine sağlık canım benim
Tüm obayı doyuran izcibaşım
Senden başka görevini yapan da yok
@ozlemm1990
chocolate19 @ABREKA @Papatya gelini @HanimKelesimiGetir sabine @basbelasiyim Disipline Girmis BirKadin Sonsuzaskkk @colorfullifen
bayan nihayet Miyav_su
Nerde bu obanın yafrukurtlrııı
Dükkandayım canım yağmur yağıyor sabahdan Bu yana yağmur yüzünden bütün tur arabaları buraya geldinapiyonus bakim
Merkezde yağmur var mı CanımPosta guvwrcini gondertmisin megim papatyam biyir
Kendi adima , artik buralarda takilmadiginizdan mütevellit , yazmiyorum kimse yok cunku@Enyalioa şekercim,ellerine yüreğine sağlık canım benim
Tüm obayı doyuran izcibaşım
Senden başka görevini yapan da yok
@ozlemm1990
chocolate19 @ABREKA @Papatya gelini @HanimKelesimiGetir sabine @basbelasiyim Disipline Girmis BirKadin Sonsuzaskkk @colorfullifen
bayan nihayet Miyav_su
Nerde bu obanın yafrukurtlrııı
burasıda yagmurluDükkandayım canım yağmur yağıyor sabahdan Bu yana yağmur yüzünden bütün tur arabaları buraya geldi
Rabbim kazasız belasız versin bereket yağmuru bunlarburasıda yagmurlu
Rabbim kazasız belasız versin bereket yağmuru bunlarburasıda yagmurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?