- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.581
kilo verip daşş gibi hatun olcezNeden kiz :}
Yesss beybiim ❤❤❤kilo verip daşş gibi hatun olcez
Kiymali bol tereyaglii@JustPeace akşama mantı mı yapcen,?
yeme color bize yasakKiymali bol tereyaglii
Yokki yiyemem :)yeme color bize yasak
bizde her aksam manti var agzima bile surmuyorum. Bugun tam 7 cesit yemek vardi benim yemekler ayri onlarin yemekler ayriYokki yiyemem :)
Onlar kim kiz :)bizde her aksam manti var agzima bile surmuyorum. Bugun tam 7 cesit yemek vardi benim yemekler ayri onlarin yemekler ayri
evimdeki erkeklerim :) basim onlarla dertte 4 erkekle ugrasiyorum benOnlar kim kiz :)
Heeevimdeki erkeklerim :) basim onlarla dertte 4 erkekle ugrasiyorum ben
yok kiz ben komsularimla pek anlasamiyorum ki :)Heesimdi anladim bende sandim komsu akraba hisim falan varda yemekler ortkalasa hazirlandi herkes allah ne verdiyse getirdi iftar yaptiniz
Aman senle anlasamayan komsunun ben tüü diyorummm :))yok kiz ben komsularimla pek anlasamiyorum ki :)
dimi bence de :)) fikir ayriligi colorum herkesle ayni dusuncede olmayinca dusman oluveriyorlar. Aman napim benimde isime geliyor aramizin iyi oldugu zamsnlari hatirlayinca uzuluyorum kendime. Ay apartmanda kocamla gezmeye gittigimi cekistiriyorlardi dusun yani.Aman senle anlasamayan komsunun ben tüü diyorummm :))
Kendi kocalari götürmüyor diyedir o hasetliktendimi bence de :)) fikir ayriligi colorum herkesle ayni dusuncede olmayinca dusman oluveriyorlar. Aman napim benimde isime geliyor aramizin iyi oldugu zamsnlari hatirlayinca uzuluyorum kendime. Ay apartmanda kocamla gezmeye gittigimi cekistiriyorlardi dusun yani.
benim topiğme de gelmedin
Kız arabalar kayık gibi suda yüzdü,Izmirde sel vardı bugünbenim topiğme de gelmedinbir sürü etiketledim
ben topiği dün kurmuştum amaKız arabalar kayık gibi suda yüzdü,Izmirde sel vardı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?