- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #31.441
E seni attıktı kazana yeniceBenden bahsediyor megim
tatlım şakasına diyorum :) dışarıdan pek söylemiyorum normalde söylerim de şimdi tatlım temiz mi değil mi aklıma takılır :) sen banaSipariş vermiyo musun nisanım bir porsiyon bir börekçiden falan?
Nanayı yeni pişüdük,sen başka kurban seç hele:))tatlım şakasına diyorum :) dışarıdan pek söylemiyorum normalde söylerim de şimdi tatlım temiz mi değil mi aklıma takılır :) sen banaColorayzn pişir ❤♡❥❤♡❥
ya amameg akşama coloru pişir bize canımı çekti
Nasıl izcisiniz öyle,kök toplayın,taze filizler filan,protein kaynağı da vardır elbet tabiatta,yemeyin birbirinizi bakiiimya amameg akşama coloru pişir bize canımı çekti
bir daha olmaz diyorsunNanayı yeni pişüdük,sen başka kurban seç hele:))
Ahahhaha doğru söze ne denirNasıl izcisiniz öyle,kök toplayın,taze filizler filan,protein kaynağı da vardır elbet tabiatta,yemeyin birbirinizi bakiiim
Ay evetttbir daha olmaz diyorsuno zaman CocoChanelmademoiselle pişirelim biraz tatlı olur ama yapacak bir şey yok❤♡❥❤♡❥
Diyorum iste yeni yetiyorum tekrar bi olgunlasip guzelleseyimE seni attıktı kazana yenice
şekerim yükseldi senin yüzündenDiyorum iste yeni yetiyorum tekrar bi olgunlasip guzelleseyimgene yaparsiniz diyorum illa da color diyo demekko tadim damaginda kalmis hahah
aman tatlı cadım zehirlenmeyelim dikkat et :)Ben ormandan mantar toplayayım barim
Diyorum iste yeni yetiyorum tekrar bi olgunlasip guzelleseyimE seni attıktı kazana yenice
Pardon cinimmmssşekerim yükseldi senin yüzündenbir daha bu kadar tatlı olma
hahah pek de mütevaziDiyorum iste yeni yetiyorum tekrar bi olgunlasip guzelleseyimgene yaparsiniz diyorum illa da color diyo demekko tadim damaginda kalmis hahah
Pardon cinimmmss
Gunaydinn yafrukurtlaaarrrrr
Nabersiniz acıkan var mi
Pardon megcim,bi saniye istiyorum sendenAhahhaha doğru söze ne denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?