- 2 Mayıs 2016
- 69
- 3.808
- 33
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.201
uyku bastı yaaaa keşke uyusam masa başında işte nasıl uyucam alemsinbu saatte mi uyuyon sen
oluyo öyle arada havalarda soğudu ya hava kapalı olunca insanın içini kasvet basıp uykusunu getiriyoruyku bastı yaaaa keşke uyusam masa başında işte nasıl uyucam alemsin
İyiyim sen nasilsin misafirlerin gelince beni unuttunNasılsınn ? Konuşamadıkk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...enleri-yarisma-duyurusu.969000/#post-48928408
Ya yafrukurtlar yarın 2 Aralık son gün..
mesela atıyorum,en canayakın üye adaylar,x z d
Neden bizim birbayan nihayet 'imiz de olmasın o adayların içinde? Veya Dahlia_ ,veya vs vs
Mesela en ses getiren topik???? bizim obamızın topiği neden olmasın?
Yazıp gönderdin haydii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...enleri-yarisma-duyurusu.969000/#post-48928408
Ya yafrukurtlar yarın 2 Aralık son gün..
mesela atıyorum,en canayakın üye adaylar,x z d
Neden bizim birbayan nihayet 'imiz de olmasın o adayların içinde? Veya Dahlia_ ,veya vs vs
Mesela en ses getiren topik???? bizim obamızın topiği neden olmasın?
Yazıp gönderdin haydii
İyiyim sen nasilsin misafirlerin gelince beni unuttun
aynennn yaaaaaa kış gelse ayrı dert gelmese ayrı dert sıcak desek öyle biz insan oğlu gene memnuniyetsiziz :)oluyo öyle arada havalarda soğudu ya hava kapalı olunca insanın içini kasvet basıp uykusunu getiriyor
bahardan memnun olmayanınız var mı demiş Narettin Hocaaynennn yaaaaaa kış gelse ayrı dert gelmese ayrı dert sıcak desek öyle biz insan oğlu gene memnuniyetsiziz :)
hahahahaha bennn bennnnnbahardan memnun olmayanınız var mı demiş Narettin Hoca
Hemen olursa olur yafrukurtumBen gönderdim de biraz ekleme yapmak istiyorum, olur mu oymakbaşım ?
OpBen kendimi bile unuttum kaç gündürr
Gel öpeyim de barışalım gel hadiii
Pembis Hayaller böğürtlenim hoş geldin nasılsın
Hoş buldum canım yarın günüm var o yüzden temizlik yapıyorum çok yoruldum valla
Sen ne yapıyorsun nasılsın canım
Ben de iyiyim meyve kokteylimi içiyorumısınmaya çalışıyorum havalar buz artık.. çok yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?