- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.750
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.501
Evet. En zoru bitmiş durumda zaten. Bundan sonrası toparlanma süreci..Canım,insan bazen kendine kalmak ister evet,fakat bil ki,kuyular dipsizdir,düştükçe düşersin,tuttuğun elleri bırakma,ışığa sadece bir dönemeç var
Burası obaymış,geyik topiğiymiş vs Bunlar önemsiz. ÖNEMLI OLAN ACI TATLI KAHKAHALI ÜZÜNTÜLÜ HERŞEYIMIZI PAYLAŞABILMEK BURDA..Aklıma bir şarkı geldi
geyiğe yakışmaz ama
dinleyelim bakalım. . .
Selam yavrukurtlar nasılsınız?
Şimdi baktım ,üyelik iptali yapan arkadaş yüzünden mi,yoksa başka sorun daha mı var?Biraz hüzünlü canım sen nasılsın adaşım?
selam tatlım hoşgeldin❤♡❥ღ❣ iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?Selam yavrukurtlar nasılsınız?
evet üyelik iptaliŞimdi baktım ,üyelik iptali yapan arkadaş yüzünden mi,yoksa başka sorun daha mı var?
Bu arada benim değil kızımın adaşısın normalde ama bu nicki de kendi adım gibi benimsedim
selam tatlım❤♡❥ღ❣ ama ben çıkıyorum:) kızlar akşama kadar gelmezsem merak etmeyin hiçbir sıkıntı yokSelam kızlaar :) obanın seksü kurtlarıı
Şimdi baktım ,üyelik iptali yapan arkadaş yüzünden mi,yoksa başka sorun daha mı var?
Bu arada benim değil kızımın adaşısın normalde ama bu nicki de kendi adım gibi benimsedim
selam tatlım❤♡❥ღ❣ ama ben çıkıyorum:) kızlar akşama kadar gelmezsem merak etmeyin hiçbir sıkıntı yokha tabi olabilirde
Tamam canım benm :)selam tatlım❤♡❥ღ❣ ama ben çıkıyorum:) kızlar akşama kadar gelmezsem merak etmeyin hiçbir sıkıntı yokha tabi olabilirde
Selam cnm bdv de bir konu vardı oradaydım
Selam cnm bdv de bir konu vardı oradaydım
Akşama kucağında bebişle gelirsenselam tatlım❤♡❥ღ❣ ama ben çıkıyorum:) kızlar akşama kadar gelmezsem merak etmeyin hiçbir sıkıntı yokha tabi olabilirde
Selam canım hoşgeldinObaaaa selam
tatlım geliyom aslında arada,pek denk gelemiyoruz,sen nasılsın canımSelam canım hoşgeldinnerlerdesin hic gelmiyosun obamiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?