- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.981
Canım,en küçüğümüz sensin,hadi şu pişmaniyeleri izcilerimize dağıtıver,bende gitarımı akord edeyim01 Adana merkez abliş :))) Ablam ya bir ara nasıl yapıldığını anlatayım da bir dene mutlaka. Üzülürüm bu zevki tatmazsan
Hadi itiraf edeyim, aslında sizlere abla dememek benim de işime geliyor. Kendimi genç hissediyorum
Yani gece gece amma guzel olurdu hadi kurukopruye
inan ki bi tadına baksan bagımlılık yapar :)) kuru köprüde olur ünal da olur :)Onları tvde görüyoruz biz,bir tatmak isterdik yani
O dolma gibi olandı demi şirdanBagimlilik yapar denizim dehset guzel
dolma gibi olan karın mumbar :)O dolma gibi olandı demi şirdan
Sonucta ici doluyo amaO dolma gibi olandı demi şirdan
İşte bunu kastettim,dolmaya benzettim,yemek kültürünüz zengin ya,gerçi ben ege mutfağını seviyorum ama sentez fena olmaz yani
Aa yemeklerimiz bombadir bakİşte bunu kastettim,dolmaya benzettim,yemek kültürünüz zengin ya,gerçi ben ege mutfağını seviyorum ama sentez fena olmaz yani
Peki kilo durumları ne alemdeAa yemeklerimiz bombadir bak
Valla tatlis ramazandan once 57 kiloydum haliyle zayifladim 54.55 ancaPeki kilo durumları ne alemde
Sen zayıfsın evet güzelim,resminde görmüştüm,adana geneli kastettim,gerçi protein ağırlıklı olduğu için fazla farketmiyordur belki deValla tatlis ramazandan once 57 kiloydum haliyle zayifladim 54.55 anca
Ondan ziyade suan da bi kardiyo cilginligi var burda herkesler sporda yani insanlar kiloya karsi daha tedbirli artikSen zayıfsın evet güzelim,resminde görmüştüm,adana geneli kastettim,gerçi protein ağırlıklı olduğu için fazla farketmiyordur belki de
Oo iyiymiş:)Ondan ziyade suan da bi kardiyo cilginligi var burda herkesler sporda yani insanlar kiloya karsi daha tedbirli artik
Aynen adim basi fitness centerOo iyiymiş:)
Ayy enyalioos,çok duygulandım şimdii
bu sana özel olsun. .
Ayy enyalioos,çok duygulandım şimdii
Geç gördüm ama,hala tazecik,ellerine sağlık çiçeğimmm
Atalım valla hastane kapısında başlarım benoh oh iyi bakalım canım az kalmış
bir bitsin de göbek atalım obada
Offff en sevdiğim ama geç kalmışım
buldum buldum maşallah komşu obalarımızda cömert
cezvelerin hepsini verdiler!
Her ne kadar aynı şehirde olmasak bile 2 saatlik mesafedeyizAynen adim basi fitness center
İyi geceler tatlım,yarın kolay gelsin sanaAfiyet olsun sekerimm
Bizde sahuru yaptık
Yarın misafirim var
Yorucu 1 gün beni bekliyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?