- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.301
Off canimm cekti
Ooooh,şüküüüür
kızlar nerdesiniz ya
hahah kız hayırdır :))❤♡❥ღ❣Off canimm cekti
Canimm cekti oruçlu oruclu nasilsin canimm ciktin mi yataktanhahah kız hayırdır :))❤♡❥ღ❣
Hayirdir hemserum ne örüyonnn öyle kiarlicenin bebisine de bisey ör bariOoooh,şüküüüür,şey ya ,amaaaan çilekten nolcak, ,sen iyi ol da,ama hani nimet ya,ondan şeyettim
Geldiiiim geldiiiim uyumustum yeni kalktim se gibi oglene kadr yatmiy9m
Ahahah modernlikten uçuyor resmenn
Ahah bende yeni kaktimm kiz verdiginn tarifi beceremedimm yapmayaGeldiiiim geldiiiim uyumustum yeni kalktim se gibi oglene kadr yatmiy9m
1 saat dinlendircen dedim sen pat diye firina attin ;D en iyisi tava verdigim tarifi yap yaniltmaz oAhah bende yeni kaktimm kiz verdiginn tarifi beceremedimm yapmayahepsu senin yuzunden muslukta bekletince hamur oldu resmen
Kiz kime ne seçiyonuzolur valla
Tamamdır,bedeni s olur sanırım.Öyle keyifli ki alışverişim,bu manzarayla başlayıncaolur valla
Insallah bu sahurda onu deneyecemm1 saat sinlendircen dedim sen pat siyw firina attin ;D en iyisi tava verdigim tarifi yap yaniltmaz o
InsaAĺlah suna bak beceremiyor sonra bana kiziyor hihInsallah bu sahurda onu deneyecemm
Aa,bak sen,şükufe teyze kaynak yapmış çaktırmadan,bende geleyim dediydi de,dizlerin ağrır demiştimHayirdir hemserum ne örüyonnn öyle kiarlicenin bebisine de bisey ör bari
Kizarmm tabi muslukta bekletince olan olduInsaAĺlah suna bak beceremiyor sonra bana kiziyor hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?