- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.481
iyi uykular bebeğim,bebeğini kokla benım için:*Iyi geceler kızlarbebişi uyuttum sahurumu yaptım artık zamanı yoksa birazdan
ben enyaya didimdi o ayudur diyeNeeeee,ben horlamam bi kere taaammı
yok yok sahur bekliyorum ben dha hazırlıcam falan ama 2.45 gibi ancak baslarımm :)Bakınıyorum işte,senin uykun yoktu dimi canım
iyi geceler iyi uykular özcüüümm :))Iyi geceler kızlarbebişi uyuttum sahurumu yaptım artık zamanı yoksa birazdan
Teşekkür ederim canım. Koklarim tabiiyi uykular bebeğim,bebeğini kokla benım için:*
Teşekkür ederim tatlımiyi geceler iyi uykular özcüüümm :))
❤❤Teşekkür ederim tatlım
He tamam işte,bir taraftan buraya da gözkulak olursun,,ayaklarım tutmuyo bayılcam bak:)yok yok sahur bekliyorum ben dha hazırlıcam falan ama 2.45 gibi ancak baslarımm :)
Nereye bayiliyosunn aaa emanet bura sana emaneeet :)He tamam işte,bir taraftan buraya da gözkulak olursun,,ayaklarım tutmuyo bayılcam bak:)
İzci yemini ettin izci!!!Çarpılırsan karışmamNereye bayiliyosunn aaa emanet bura sana emaneeet :)
Tamam tamam beklerim ama sadece 2.45e kadarİzci yemini ettin izci!!!Çarpılırsan karışmam
Yok tamamTamam tamam beklerim ama sadece 2.45e kadar
Bak bak.koca ne kiz once kendimi yedircemYok tamam,sen kocanı yedir,ben obayı kaldırdım,iki saattir hem nöbet tut,hem kızartma yap, @Tatlicadi Meg görecektir hizmetlerimi
E iyi,adamda kemirsin bişeylerBak bak.koca ne kiz once kendimi yedircem
Hadi iyi,sahurlar,bende kocamı uyandırayımBak bak.koca ne kiz once kendimi yedircem
iyi sahurlar canımmm :)) uyandır bakalımm =) sen nerdeydinn ingiltereye yakın bir yerler olsa gerekHadi iyi,sahurlar,bende kocamı uyandırayım
Hehe,tam oralar,az aşağıdan,içindeniyi sahurlar canımmm :)) uyandır bakalımm =) sen nerdeydinn ingiltereye yakın bir yerler olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?