- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.341
Ama iste tekrar geldimmmBen geldim sen gittin kafkim ya
Ayyy hakikaten üşenmemiş çatlak
Canim cektiAyyy hakikaten üşenmemiş çatlak
Yok kız yaparsın biliyorum da bu biraz uğraştırıcı ya belki vazgeçersin diye dedimCanim cektisen yalandan mi buraya yazdim sandin
Ben profiterol yapicam kizlar canim cekti
Yakında şişko yafrukurtlar olarak tarihe geçicez
Canim sikkinken kacak oluyorum sanirim... -_- yansitmayayim diye :) hangimizin kafasi yerindeki kuzucum :/
Hosbuldum tatli pembisimm :**
Bende vazgecmek diye bir sey yok dostumYok kız yaparsın biliyorum da bu biraz uğraştırıcı ya belki vazgeçersin diye dedim
Kiz senin neyin var yaBen de ne zamandır istiyorummm
Ben artık dur dedim kendime yoksa hiçbir kıyafetime sığmayacağım yakında
Eskiden sana da diyordum canın sıkıldı niye kaçıyorsun, gel konuşalım falan diye ama artık ben de sen gibiyim, kaçmak istiyorummKaçıyorum da...
Kiz senin neyin var ya
Canim cektisen yalandan mi buraya yazdim sandin
Allahımm gece gece resmen işkence
1 tabağını bize ver bariii
Al yavrumya hepsi senin olsun ben 3-4tane yiyince hevesim kaciyor
hamura;yarim margarin 1su bardagi su 1su bardagi un 3yumurta. Ama bence seklini tutturamamanin sebebi sudur ben krema tirbasiyla sıktım ve tepsiye sıktıktan sonra cay kasigini islatip totosuyla hamurlarin ustunu duzelttim sekli ondan guzelKafki ya şunun tarifini bir yazsana, benimkilerden güzel çıkmış kıskandım
hamura;yarim margarin 1su bardagi su 1su bardagi un 3yumurta. Ama bence seklini tutturamamanin sebebi sudur ben krema tirbasiyla sıktım ve tepsiye sıktıktan sonra cay kasigini islatip totosuyla hamurlarin ustunu duzelttim sekli ondan guzel
Bizi alan yasadi hahayyAynı aslında ama dediğin gibi şeklini beğenmiyorum o da seninkiler yuvarlak olmuş çok tatlı görünüyor, ben genelde büyük yıldız duyla yaparım, şekli güzel de bence sıkıntı büyük olmasında.. Bu sefer küçük yapcam seninki gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?