Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Özlemcim,annen nasıldı canım,gitmişsin bugün
Serum takılıyor sürekli 4 saatte bir kan değerlerine bakılıyor. Görme ve konuşmada sorun vardı bugün biraz daha düzelmiş Allahima şükürler olsun.
2 güne normale döner demiş doktoru. Sağolasın canım düşüncen için

Allah annenden de razı olsun canım❤♡❥ღ❣ ne yaptık ki sanki :)
Inan insan bu zamanda anliyormus iyiyi kötüyü. Siz görmeden tanımadan üzüntüme ortak oldunuz dualar ettiniz.
Yakın sandığın kişilerden destek görmezken sizlerin düşünüp yazması çok iyi geldi bana.
Hepiniz iyiki varsınız iyiki tanimisim sizleri.... şuan ki halim

inşallah bir şeyi kalmaz canım benim❤♡❥ღ❣ Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ya bak doğumumdan önce geldi annem Allah razı olsun her şeyime koşturdu yardımcı oldu . annem olmazsa cidden kalkamazdım ben bundan❤♡❥ღ❣
canım ne olacak sanki❤♡❥ღ❣ bu günlerde destek olmadıktan sonra ne işe yarar ki burada ki samimiyetimiz ❤♡❥ღ❣

çok geçmiş olsun cnm
rabbim şifa versin. .

Amin canım Allah acılarını göstermesin...
Benimde herseyime annem koşar gelir basim ağrısın geleyim mi der hemen içi rahat etmez.
Bugün gittim ya içim rahatladı gördüm sarıldım öptüm ohhh yaaa.

Evet canım haklısın burası çok iyi geliyor bana konuşmak sohbet etmek. Dışarıdaki yapmacık insanlardan uzak olmak en güzeli.

Çok sevindim canım,kardeşlerin varmı,yanında sırayla kalabilmek için,senin bebeklerin var,zor olur kalsan...

ay çok sevindim ya :) bundan sonra tatlım annenle konuş neler olduğu ortada ❤♡❥ღ❣ bundan sonra çok dikkat etsin aman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…