- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.101
Evet bebekler pek kalabalığı sevmezler...benim güzel geçti canım❤♡❥ღ❣ duru hanım kalabalığı pek sevmedi ama :) annemden ayrıldım o çok üzdü benionun dışında iyiydi ❤♡❥ღ❣
Yooook anam ben böcekten çok korkarım
Gel seni de sevelimSevsinler obanızı..
amin canım amin❤♡❥ღ❣Evet bebekler pek kalabalığı sevmezler...
Ahh anneler bende 3 gün kaldım hemen alıştım tabi üzüldüm.
Allah başımızdan eksik etmesin canım.
Yine gelir yanına inşallah.
Gel seni de sevelim
Offf çok kötü ya yarın daha sıcakmış napcaz bilmiyorumBurası da 41
aynen çöl sıcakları geliyor diyordu :/Offf çok kötü ya yarın daha sıcakmış napcaz bilmiyorum
ay hiç sorma canımnisankralicesi annenin gitmesine çok üzüldüm.. aynı durumu bende yaşamıştım çok zor..
Evet hatta cuma cumartesi pazar daha bir sıcakmış 45 derece diyor burda nem var birde vallahi 50 derece gibi burasiaynen çöl sıcakları geliyor diyordu :/
ay hiç sorma canım
Ay çok kötü yaEvet hatta cuma cumartesi pazar daha bir sıcakmış 45 derece diyor burda nem var birde vallahi 50 derece gibi burasi
Aynen öyle klima sabahtır çalışıyor mutfak ölüm girilmez ama şimdi bişeyler hazırlamaya girmem lazım nasıl olcak bilmemAy çok kötü ya
valla zor yani ne diyim canım :)Aynen öyle klima sabahtır çalışıyor mutfak ölüm girilmez ama şimdi bişeyler hazırlamaya girmem lazım nasıl olcak bilmem
valla zor yani ne diyim canım :)
Slm canımSelam.kızlar =)
evde gecse raziydimSadece aile ziyaretiyle mi geçti :/
Slm canım
ellerine saglik
soğuk çaylarda geldi
afiyet olsun canımellerine saglik
@Chocolita @Miyav_su_Verda_ @Tatlicadi Meg @NanaLuna chocolate19 Triplimelek Megi @sibell09 @_aTaLaNtE_ @JustPeace hippotalamus @_heidi_ @Yasmnn__ @Helenra @Hannaz @Ashie @alwayswish T TamBirRabia @slnchn @Olmayacakduam @Margaringo bayan nihayet @sabine @TamBirAzize
yafrukurtlar obamıza buyurun❤♡❥ღ❣
iyiyiz canım çok sıcak bol bol terliyoruzHayırlı axamlar olsun nbyosunuz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?