Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hani nerde kız çek göster daha önce yatmış o demekki kuluçkaya ahh canım böyle soyuk biseydir o şimdi ayyyyy çok tatliiii

Kız daha sabah çok yağmur yağdı,saksıya da yağıyordu,kuşcağıda ıslanıyor,öyle havaya bakıyor ama kaçmıyordu. Ah analık,ne yapsam dedim,saksıyı yavaşça aldım,kuş uçtu, yağmur yavaşlayınca koydum yerine.Dedim sonra karışmayayım,ağaçlarda da ıslanıyorlar ama ürüyorlar yinede...

Hani nerde kız çek göster daha önce yatmış o demekki kuluçkaya ahh canım böyle soyuk biseydir o şimdi ayyyyy çok tatliiii
Kız anası uçarsa gösreririm sibeeeeeelll,çıplak,baygın gibi,yeni çıkmış demeeeekİlk kez gördüm böööyleeee

Kız anası uçarsa gösreririm sibeeeeeelll,çıplak,baygın gibi,yeni çıkmış demeeeekİlk kez gördüm böööyleeee
hergün daha çok tuylenecek çok güzel birşey Allah neler yaratmış o küçücük yumurtadan çıkışı büyümesi annesine bağlılığı annenin bakması hayran bırakıyor kendine hele sen onu annesi ucururken gör sakın elleme gelmeyebilir sonra anne bırakıp gidebilir yağsın yağmur hiç birşey olmaz

Kız onlar civciv gibi olmuyo mu tüylü müylü sibeeeel,bu anamızdan doğduğumuz gibiiiiiResmi yükleyemedim yine deniycem

Kız onlar civciv gibi olmuyo mu tüylü müylü sibeeeel,bu anamızdan doğduğumuz gibiiiiiResmi yükleyemedim yine deniycem
Kumru dimi yok anacım aynı parmak gibi tüysüz oluyor onlar muhabbet kusuda öyle çıplak sonra tuyleniyor

Kız sibel,bu bebiş toprakta yatıyo ya,hiç içime sinmedi,anası yokken altlarına bişey koysam olmamı,keçe gibii
Keçe değilde saman talaş falan varmı evde ahahahahahahha bir ihtimal varsa diye şey ettim yoksa bişey koyma yaşar onlar korkma

Keçe değilde saman talaş falan varmı evde ahahahahahahha bir ihtimal varsa diye şey ettim yoksa bişey koyma yaşar onlar korkma
Kız oğlumun bir sanatsal faaliyetine saman doldurdulardı,onu arayayım bakayım,2 .kuşa sibell09 adını koycam sibeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…