- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.661
hayırlı olsun kuzummm ❤♡❥ღ❣Meeeeeeg meg meeeeeeeg @Tatlicadi Megsibeeeeell @Sibell09 Kuş çıktııııı kuuuuuş,yumurtaların birinden yaavru çııııktııııııı,ay napçam ben şimdiiiii,meeeeeeg Gelin bişey deyin bana aaaayyy,çıkmaz diyoduuuuuum
hmen etiketliyorum :)
Hani nerde kız çek göster daha önce yatmış o demekki kuluçkaya ahh canım böyle soyuk biseydir o şimdi ayyyyy çok tatliiiiMeeeeeeg meg meeeeeeeg @Tatlicadi Megsibeeeeell @Sibell09 Kuş çıktııııı kuuuuuş,yumurtaların birinden yaavru çııııktııııııı,ay napçam ben şimdiiiii,meeeeeeg Gelin bişey deyin bana aaaayyy,çıkmaz diyoduuuuuum
Sutyenli
hahahahSutyenli
Kız anası uçarsa gösreririm sibeeeeeelll,çıplak,baygın gibi,yeni çıkmış demeeeekHani nerde kız çek göster daha önce yatmış o demekki kuluçkaya ahh canım böyle soyuk biseydir o şimdi ayyyyy çok tatliiii
hergün daha çok tuylenecek çok güzel birşey Allah neler yaratmış o küçücük yumurtadan çıkışı büyümesi annesine bağlılığı annenin bakması hayran bırakıyor kendine hele sen onu annesi ucururken gör sakın elleme gelmeyebilir sonra anne bırakıp gidebilir yağsın yağmur hiç birşey olmazKız anası uçarsa gösreririm sibeeeeeelll,çıplak,baygın gibi,yeni çıkmış demeeeekİlk kez gördüm böööyleeee
Kız onlar civciv gibi olmuyo mu tüylü müylü sibeeeel,bu anamızdan doğduğumuz gibiiiiiHani nerde kız çek göster daha önce yatmış o demekki kuluçkaya ahh canım böyle soyuk biseydir o şimdi ayyyyy çok tatliiii
hahah yerim onları ya ❤♡❥ღ❣Kız onlar civciv gibi olmuyo mu tüylü müylü sibeeeel,bu anamızdan doğduğumuz gibiiiiiResmi yükleyemedim yine deniycem
Kumru dimi yok anacım aynı parmak gibi tüysüz oluyor onlar muhabbet kusuda öyle çıplak sonra tuyleniyorKız onlar civciv gibi olmuyo mu tüylü müylü sibeeeel,bu anamızdan doğduğumuz gibiiiiiResmi yükleyemedim yine deniycem
Oyy çok tatlı yaaa çıkar digerleride belki yarınaEki Görüntüle 2016438 Hah yüklendi sibeeeel kraliçeeee bakın bakın bebeğimeeeeee@Tatlicadi meg meeeeg sende baaaaaak
Kız kumru değil,o annemlerde,bu serçe gibi bir kuş,griKumru dimi yok anacım aynı parmak gibi tüysüz oluyor onlar muhabbet kusuda öyle çıplak sonra tuyleniyor
Olsun öyle oluyor onlar yakında tuylenir canlanır ötmeye başlarKız kumru değil,o annemlerde,bu serçe gibi bir kuş,gri
Kız sibel,bu bebiş toprakta yatıyo ya,hiç içime sinmedi,anası yokken altlarına bişey koysam olmamı,keçe gibiiOyy çok tatlı yaaa çıkar digerleride belki yarına
Keçe değilde saman talaş falan varmı evde ahahahahahahha bir ihtimal varsa diye şey ettim yoksa bişey koyma yaşar onlar korkmaKız sibel,bu bebiş toprakta yatıyo ya,hiç içime sinmedi,anası yokken altlarına bişey koysam olmamı,keçe gibii
Sagol nisanım,kuşun göbek adını nisan kraliçesi koydum haberin olsunhayırlı olsun kuzummm ❤♡❥ღ❣
hmen etiketliyorum :)
hahahah deliiiSagol nisanım,kuşun göbek adını nisan kraliçesi koydum haberin olsunAsıl adı da duru
Kız oğlumun bir sanatsal faaliyetine saman doldurdulardı,onu arayayım bakayım,2 .kuşa sibell09 adını koycam sibeelKeçe değilde saman talaş falan varmı evde ahahahahahahha bir ihtimal varsa diye şey ettim yoksa bişey koyma yaşar onlar korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?