- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.781
Bulurum ben,burda dedektif edi olaraktan bilinirdim vaktiynenBulmussun
Mune ilgileniyor sanırım bu sorunla,geçen bir üyeye öyle söylemişti bakayım diye,Bildir istersen..Heh işte bende yok oğlu yookk
BildirmicemMune ilgileniyor sanırım bu sorunla,geçen bir üyeye öyle söylemişti bakayım diye,Bildir istersen..
Farkındayım bizzat yaşıyorumBulurum ben,burda dedektif edi olaraktan bilinirdim vaktiynen
Bildirmicem
Başka şekilde hallederim ben canım
Oooo,gizli geçitleri biliyorum diyorsun yaniiBildirmicem
Başka şekilde hallederim ben canım
Ediltörlük out,keditörlük in!Farkındayım bizzat yaşıyorumhep pesimizdesin tatlıcadı seniii
Gönlümüzün edisi
Deniz senin kuzenler napiyorlarMune ilgileniyor sanırım bu sorunla,geçen bir üyeye öyle söylemişti bakayım diye,Bildir istersen..
Gönlümün güzeller güzeli keditörüEdiltörlük out,keditörlük in!
Ahahhaha
Gönlünü sevem gıııı
Benim kuzenler çatlak biraz ama,zararsızlar özlemcim,ben ilk obaya geldiğim günlerde olay çıkarmışlardı.Baktım benim kuzenlerDeniz senin kuzenler napiyorlarne gülüyorum yaa sen öyle yazınca. Her çeşit kuzen var
Benim kuzenler çatlak biraz ama,zararsızlar özlemcim,ben ilk obaya geldiğim günlerde olay çıkarmışlardı.Baktım benim kuzenleripteki donlar karışmış,onun kavgasıymış,mege mahçup ettilerdi beni...
Benim kuzenler çatlak biraz ama,zararsızlar özlemcim,ben ilk obaya geldiğim günlerde olay çıkarmışlardı.Baktım benim kuzenleripteki donlar karışmış,onun kavgasıymış,mege mahçup ettilerdi beni...
Sende çok tatlısın bebeğim,pozitifliğini buradan bile hissediyorumçok tatlısın yaa
Suratıma düştü telefon,içim geçmiş yaw
Uyumaya gidiyorum ben. Öpüyorum
Ah prensesim gelmiş,nelerle gelmiiişOooh eline sağlıık canıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?