- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.881
hahahDaha ben bile yemedim geziyom oratikta :)
inan ki icim yaniyor nede guzel olurdu . ozlemcim cocuga disarda parka goturem dedim illa hastanedeki oyun saloninda oynuyor :/Evet bak size de ikram ettik :)
6 ay öncesine kadar 85 dim şuan 66 yım :)hahahyesene kız :) kaç kiloydun bu arada özüm sen :
nasil gitti kiz o kilolar6 ay öncesine kadar 85 dim şuan 66 yım :)
doğumun etkisi çok büyüktür bence o baştaki kiloda6 ay öncesine kadar 85 dim şuan 66 yım :)
Çocuklar illa kendi dediklerini yaptırıyorlar maalesef.inan ki icim yaniyor nede guzel olurdu . ozlemcim cocuga disarda parka goturem dedim illa hastanedeki oyun saloninda oynuyor :/
su caydir kahvedir nadiren icerim hazir ayran seftali meyve suyu olursa onlara hayir demem oh leziz ♡_♡Çocuklar illa kendi dediklerini yaptırıyorlar maalesef.
Benimde içim yaniyor ama ben çaycıyım çay içmeden duramam
Oglumdan sonra 70 dim takiliyordum öyle sonra kiza hamile kaldım hamileliğimde sadece 6 kilo aldım ben emzirirken çok kilo aldımdoğumun etkisi çok büyüktür bence o baştaki kiloda
Hazır ayranı bende severim ama pek almam genelde kendim yaparım. Ama hazır meyvesuyunu asla almam. Bugüne kadar çok nadirdir aldığımsu caydir kahvedir nadiren icerim hazir ayran seftali meyve suyu olursa onlara hayir demem oh leziz ♡_♡
zararli ama cok lezizHazır ayranı bende severim ama pek almam genelde kendim yaparım. Ama hazır meyvesuyunu asla almam. Bugüne kadar çok nadirdir aldığım
bende doğumdan sonra hızlı kilo veriyorum yaOglumdan sonra 70 dim takiliyordum öyle sonra kiza hamile kaldım hamileliğimde sadece 6 kilo aldım ben emzirirken çok kilo aldım
Dedim noluyor dur bakalım: )
Emzirirken hızlı kilo verildiğini araştırınca diyete başladım. Inşallah 60 a dusene kadar devam edicem az kaldı
Diyet ve düzenli yürüyüş :)nasil gitti kiz o kilolar
a.s hos gelsin hayirli cumalar :)selam kızlar
Selam hoşgeldinselam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?