- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.781
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.161
Hosbuldum canimm sen nasilsin
Iyiyim cok sukur. Havanin serinlemesinj bekliyorumHosbuldum canimm sen nasilsin
Ayy yapayim da gel yiyelim. Yaninda bol marul ve tursuda koyariz ohh misssvalla süper olur ben de severin, kısır =)
Ayy yapayim da gel yiyelim. Yaninda bol marul ve tursuda koyariz ohh misss
Daha beklemedeyiz canimm pazartesi nasil gelecek bilmiyoruz esin nasil oldu tatlimiyiyim canım sen nsl oldun
amcan nsl oldu
Bu arada sen nasilsin :)) bi skinti yok dimi bogazlardasüper olur canım =)
Bi kac gundur guzel baya havlara serinn ohhhhhIyiyim cok sukur. Havanin serinlemesinj bekliyorum
Offf anılarım tazelendi
1 hafta oncesine gore iyi biraz daha ama yinede cikilmamasi lazim. Biz tatile cikiyoruz pzt gunu, nasil olcak bilmiyorum yaBi kac gundur guzel baya havlara serinn ohhhhh
Üfff nicun kısır diyorsun ama seni mi yiyim şimdi :/Gozunu seveyim yapmaaaoyle seyler paylasiyon ki tok insan acikir kii ben zaten actim offf.. kalkip bi kisir mi yapsamki bol acili eksili. _Verda_
Üfff nicun kısır diyorsun ama seni mi yiyim şimdi :/Gozunu seveyim yapmaaaoyle seyler paylasiyon ki tok insan acikir kii ben zaten actim offf.. kalkip bi kisir mi yapsamki bol acili eksili. _Verda_
Bu arada sen nasilsin :)) bi skinti yok dimi bogazlarda
Daha beklemedeyiz canimm pazartesi nasil gelecek bilmiyoruz esin nasil oldu tatlim
Enyaaam yoldan cikarticuuun insani sen :)
@Tatlicadi Meg ben yokken daha aktifti o zaman . eğer benim varlığım yüzünden gelmiyorsan soyle giderimOfff anılarım tazelendi
Bir zamanlar @Tatlicadi Meg vardı. Her gün bugün ne yemek yapsam diye sorduğumda hemen kıymalı makarnaaaa derdi ah ne kadar da guzel derdiArtık en sevdiğimiz yemek kıymalı domatesli, salcali ne olursa olsun makarnaaa idi.
Artık söylemeden anlıyorduk birbirimizi
Işte o zamanlar herşeyden sohbet ederdik,gulerdik , eglenirdik
Hayat işte geçiyor hepsi unutuluyoruz
Enyaaam yoldan cikarticuuun insani sen :)
@Tatlicadi Meg ben yokken daha aktifti o zaman . eğer benim varlığım yüzünden gelmiyorsan soyle giderim
Offf anılarım tazelendi
Bir zamanlar @Tatlicadi Meg vardı. Her gün bugün ne yemek yapsam diye sorduğumda hemen kıymalı makarnaaaa derdi ah ne kadar da guzel derdiArtık en sevdiğimiz yemek kıymalı domatesli, salcali ne olursa olsun makarnaaa idi.
Artık söylemeden anlıyorduk birbirimizi
Işte o zamanlar herşeyden sohbet ederdik,gulerdik , eglenirdik
Hayat işte geçiyor hepsi unutuluyoruz
Kiz bayram da kilo aldim vermeye calisiyorum yoksa yaristigim takimimi batircam :)kuzuummm paket yapalım yollayım =)
afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?