- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.782
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.221
Bende yapardım özlemcim,aspiratörün sesinden duymamışım ricalarını...Ellerinden az kahveler içmedik,ana kraliçeden çok değilse bile,_Verda_ umuz bizi hiç kahvesiz komadı,sağolsun
Pekiyii canisiiColorum şakasına demistim
Benim kv uzerimde oturuyor tatlimm :)Colorfulfullifulful,amaan, nanam lunam,bahçen mi var canım,kvdemisin yoksa?
Anladım canım,o yabancı otlar benim hayallerimi söndürdüPekiyii canisii
Benim kv uzerimde oturuyor tatlimm :)
Bahce esimin ananesinin o da bizle ayni binada oturuyor. Ot tutmus heryeri ananede rahatsiz gittik biraz capa yaptık bitmedi ama yarin devam edicez.
Tabii bakimi zor canim ya otu kaz yenisi ertesi gun bitiyor :)Anladım canım,o yabancı otlar benim hayallerimi söndürdüBahçeli ev diye ölüp bitiyordum,evi yaptırdık bahçe içinde ama ben çabuk doydum bahçeye:)Dergilerdeki gibi yapacağını sanıyor insan ama nerdeee.
Şimdi daire alırsam burayı da kapatmayacağım ama,çok zormuş bahçeli onu gördüm.Avantajı da var elbette amaaaZor ya...
Hahhaha ne alakasi var kuzum sen ilk geldigin zamanlarda çok aktifti az cilve trip yapmadik seninle.
Ya biz başka yerdende görüşüyoruz düşün ordan bile 2 gün sonra cevap yazıyor bana. Telini bile eline almaya vakit bulamıyor yaz geldiği için işleri yoğun.
Ben ona herzaman ki gibi tripcanlik yapıyorum hoşuma gidiyor ona trip atmak.
Farkindaysan sana da yazıyor hemen girince. Yani problem yok bebeğim.
Color Luna mmuahhh
Napiyosun megitomm gorusemiyoruzzzColor Luna mmuahhh
Uyanigiimm
Yok yaa ayaktayim enyam camasir falan attim serdim gozum sende var atvde ona bakiyorum.oglanin anasinin adi sevkiye kizin biri lutfiye diyo deliriyoyorgundun sen hani
uyumadın mı hala
Yok yaa ayaktayim enyam camasir falan attim serdim gozum sende var atvde ona bakiyorum.oglanin anasinin adi sevkiye kizin biri lutfiye diyo deliriyo
Bende camasir hic bitmiyo anacim yika ser yika ser gina geldi camasirdan
hadi yaa
tv kapalı
kolay gelsin canımmm
benim de var çamaşır işlerim
yarın halledicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?