- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.001
Yine mi yaTutamadı elini niye olucakkk
Tamam canimmm benimmm koklarim bende seni kizimla birlikte kocamann opuyoruzzOyy kuzucumm beniimmmen kisa zamanda bekliyoruz seniiii. minik prensesii cok koklaa annesiii
Goruyorummm seni arada zaten dedimm bu melek anne niye bize yazmadiiTamam canimmm benimmm koklarim bende seni kizimla birlikte kocamann opuyoruzzgeliyorum ama ara ara merak etmeyin yakinda sorun kokten halolsun uzunca sohbete katilcam bitanelerimm benim
Gunaydiinn oymak basiimmmGünaydın yafrukurtlar
Gunaayydinn caniminn iciiiiGü nay dınnnnnnn
Ayy evet yaa masum insanlara hic dayanamammÇok içten cok samimi bir insandı ya keske donselerdi ama maalesef
İyilik canım sen nasılsınnnn ? :)
İzliyordur belki de kenardan, ne var yani uslu dursan gitmesen bdv-ye
Kahvaltimiizz hazirr minnoslaarrr hadi uyanin guzel bi pazar kahvaltisi yapaliimmm
Afiyetlerr olsun boncuguummmmEllerine sağlık miniğim
Mis gibi olmuş
Oyy hastami oldunn kuzucum ay yaa dikkat kendinee soguk havalardaa ay kalin giyin kalinGünaydıınn herkesee, musmutlu pazarlarınız olsunn
Benim yerime de gezin emi, ben yatak döşeğim çünkülüm
Bu arada 355 okunmamış mesaajj
Ne kaynattınıızz
Ellerine sağlıkk kuzucumm, bu kahvaltıyı görüp iyileşebilirim bencem
Kahvaltimiizz hazirr minnoslaarrr hadi uyanin guzel bi pazar kahvaltisi yapaliimmm
Çok berbatt kuzum gerçekten, ölü gibiyim resmen biranda olduOyy hastami oldunn kuzucum ay yaa dikkat kendinee soguk havalardaa ay kalin giyin kalin
Ayy sen iyileseceksen ben sanaa her gun daha guzell kahvaltilar hazirlarimmmEllerine sağlıkk kuzucumm, bu kahvaltıyı görüp iyileşebilirim bencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?