- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Ayol ben onlara pusula dağıttım ya nassı kayboluyolarmış. Çok ayıp ama bir izciiiiii asla yolunu kaybetmezz
Bence çadırlarında fosur fosur uyuyolar timbil izcilir
Yoooo sen gece kamptaki ateşi söndürmeden yatmayan,sabah da kamp ateşini yakıp yafrukurtları uyandıran izcimsin. Çalışkan izcim..En tembel izci benim, ben bile ayaktayım bu saatte
Yoooo sen gece kamptaki ateşi söndürmeden yatmayan,sabah da kamp ateşini yakıp yafrukurtları uyandıran izcimsin. Çalışkan izcim..
Günaydın oymakbaşım ,ilk kalkan ben olmuşum izcilerdenGünaydın yafrukurtlar
Ayol ben onlara pusula dağıttım ya nassı kayboluyolarmış. Çok ayıp ama bir izciiiiii asla yolunu kaybetmezz
Bence çadırlarında fosur fosur uyuyolar timbil izcilir
Bende elimde telefon uyuyorum her seferindeUyku sersemi dolanıyorum daha buralarda
Okuduklarımı da pek anlamıyorum artık
İçim sıkılıyor, uyuyamıyorum.. Kaç gündür yatağa gittiğim yok kanepeye kıvrılıyorum :)
Şimdi de bekliyorum daha çok uykum gelsin ki hemen yatayım
Gunaaydiin canimBende elimde telefon uyuyorum her seferindebenimki geliyorda ben kasitli direniyorum sevmiyorum uyumayi -_-
Gunaydin herkese bu arada ^_^
E hani ateş niye daha yakılmadı yahu donduk vallahi kim ateşle görevli
Günaydın yavrukurtlar , gerçek bir izci acıkmaz , çok tokuuuuuum
Ates yakildi haydii yafrukurtlar isinalimm
Daha kahvaltıda hazır değil@mahperi hatun kahvaltı hazırlama görevi seniin hadi güzel bi sofra kur sana zahmet
Uyuyordur simdi cogu izci gel cadirlari acip kacalim soguktan uyanirlar zatenYa perim sende olmasan kimse bizi dusunmeyecek
Hadi hadi kim bilir kahvaltıda neler yedinbide açıkmaz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?