- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #52.961
Ay salgın var canım çok dikkat et ya. Büyükler bi şekilde geçiriyor da onlar minicik=( bende dünden beri hastayimCanim cevap verirdim de fatih ile uğraşıyorum hasta olmaz ins mız mizlaniyo
Ya geçmiş olsun canim biz bi olduk hasta atlattık da sanki tekrarlicak gibiAy salgın var canım çok dikkat et ya. Büyükler bi şekilde geçiriyor da onlar minicik=( bende dünden beri hastayim
İnşallah tekrarlamaz yazık onlara ya. O kadar neşesiz halsiz oluyorlar ki insan dayanamıyor. Teşekkür ederim canım.Ya geçmiş olsun canim biz bi olduk hasta atlattık da sanki tekrarlicak gibi
İnşallah tekrarlamaz yazık onlara ya. O kadar neşesiz halsiz oluyorlar ki insan dayanamıyor. Teşekkür ederim canım.
Canım teşekkür ederimmGeçmiş olsun_heidi_ slmlar herkese
O yol nereye çıkıyo kovaaa
Hu hu huuuuuuu,ay bi an ürperdim,yankı mı yaptı neHu huuu
Hu hu huuuuuuu,ay bi an ürperdim,yankı mı yaptı ne
Obamıza saldıran ayudan haber var mıbeni de ürperttin
Henüz yok,yeni avlar peşinde mi acabaObamıza saldıran ayudan haber var mı
Ne ayusu kızHenüz yok,yeni avlar peşinde mi acaba
Kaç gündür konuştuğumuz,hala obayı gözetleyen ayuNe ayusu kız
Kız nasıl anliyonu gozetledigini korkuyim valla ondan bahsedilince giresim gelmiyorKaç gündür konuştuğumuz,hala obayı gözetleyen ayu
Tahmin ya,ben anlamıyorum da,öyledir diyorum,duramaz çunki,bağımlılık gelişti çoktanKız nasıl anliyonu gozetledigini korkuyim valla ondan bahsedilince giresim gelmiyor
Kız akıllı bugün konularını parmakladim onun aslında ben erkeğim diye bağırmış resmenTahmin ya,ben anlamıyorum da,öyledir diyorum,duramaz çunki,bağımlılık gelişti çoktan
Aaaayyy bayılacağım şimdiiiiii Nostradamus PaNickYok seni tebrik ediyorum ve sahneye davet ediyorum
Nasıl anladın,anlatEki Görüntüle 2060515 ,bana da bi el at,o denize yakın evi alabilecekmiyim,tövbe tövbeeee
Korkma acımayacakKız nasıl anliyonu gozetledigini korkuyim valla ondan bahsedilince giresim gelmiyor
Evet dışardan takip edeceğim gelemesem de dimis;DTahmin ya,ben anlamıyorum da,öyledir diyorum,duramaz çunki,bağımlılık gelişti çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?