• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

:KK70: korkak değilimdir aslında,silah talimlerim var,ama ani çıkışlara refleks sanırım:))
Sibelim,hafta sonu mutfak köşe takım ve sandalyeli setlere baktım,zaten köşede kararlı değildim,eledim.Çok demode göründü gözüme.Banklılarda öyle.
Dediğin gibi masa sandalyeye karar verdim.
Burada modoko gibi mobilyacılar sitesi var,oradan bakacağım en kısa zamanda.
Ben demiştim diyorum bin pişmanım aldığıma eşim her gördüğünde at bunları diyor ev aldığımızda balkon yolcusu yapicam onları yerine masa sandalye takımı alıcam böyle koltuk gibi sandalyelerde gözüm var

Ben demiştim diyorum bin pişmanım aldığıma eşim her gördüğünde at bunları diyor ev aldığımızda balkon yolcusu yapicam onları yerine masa sandalye takımı alıcam böyle koltuk gibi sandalyelerde gözüm var
Ben de öyle sandalyelere baktım,iki renkle kombin yapmayı düşünüyorum,sandalyeler daha konforlu göründü gözüme.

Ben de öyle sandalyelere baktım,iki renkle kombin yapmayı düşünüyorum,sandalyeler daha konforlu göründü gözüme.
Aynen birde o banklarda oturuyor iki kişi ama biri kalkacak digeride kalkacak yada biri önde durur biri arkada olmuyor komik geliyor bana

proxy-2.webp

Back
X