- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.681
Çok şükür canım seni sormalı.Napiyosunuz Kizlarrrr Hosbuldummmm:)))
Ben burda unutulmusum
Görür gözüm görmez oldu
Herkese nerde demişsin beni cagirmamissinNe demek o be
Sen unutulur musunnn
Ben daha yeniyim,kimseyi unutmuş olamam dimiiNapiyosunuz Kizlarrrr Hosbuldummmm:)))
Ben burda unutulmusum
Çok şükür iyiyim canım güzel bir gün gecirdimÇok şükür canım seni sormalı.
Megi alintilayamadim orda canım size değildi megeBen daha yeniyim,kimseyi unutmuş olamam dimii
Kızzzz onlar dün banlandılaaarrHerkese nerde demişsin beni cagirmamissin
Ne mutlu canım inşallah bütün günlerin böyle güzel geçerÇok şükür iyiyim canım güzel bir gün gecirdim
Allah rahatlık versin kuzumBen gerçekten gidiyorum kızlar başım ağrıyor fena uyuyayım biraz. Iyi gelir belki.
Görüşmek üzere Allaha emanet olun
Sağol canımın içi inşallah hepimizinNe mutlu canım inşallah bütün günlerin böyle güzel geçer
Çok geçmiş olsun canım ,sende Allah'a emanet ol.Ben gerçekten gidiyorum kızlar başım ağrıyor fena uyuyayım biraz. Iyi gelir belki.
Görüşmek üzere Allaha emanet olun
Çok sağol canım sana daAllah rahatlık versin kuzum
Heeee şimdi anladım tamm o vakit bugün izmirdeydim selamı var sana izmirin özlemişKızzzz onlar dün banlandılaaarr
Teşekkür ederim canım sende iyi geceler uyuyamazsam gelirimÇok geçmiş olsun canım ,sende Allah'a emanet ol.
HiiiiiiiiiHeeee şimdi anladım tamm o vakit bugün izmirdeydim selamı var sana izmirin özlemiş
Tamamdır :) rica ederim canımTeşekkür ederim canım sende iyi geceler uyuyamazsam gelirim
Bende Bursa'yı özledim çok ahh ahHiiiiiiiiiçok özledim Izmir'imi
Hava sahaneydi bugün vallahiHiiiiiiiiiçok özledim Izmir'imi
Alaska buz gibiHava sahaneydi bugün vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?